Paslapčiukas parašė:
Sveikos merginos 🙂 norėjau pasiteirauti ar Jūs matote ką nors šioje nuotraukėlėje? Iš karto Ačiū
Labuka , Nu as ir desineje matai kaip ir vaikeli😊
Paslapčiukas parašė:
Sveikos merginos 🙂 norėjau pasiteirauti ar Jūs matote ką nors šioje nuotraukėlėje? Iš karto Ačiū
magnifique parašė:
Labas rytas.uz ar prieš gelinį lakavimą?
Labuka, Nu lakavausi ir zadu ir toliau kolkas lakuotis, tik pries gimdyma nusikirpsiu nagus ir Lana nusiimsiu , taip kaip priklauso
Sveikos merginos, noriu prie jusu prisijungti ir sulaukti patarimu nes esu labai pasimetusi..... Gimdymas rugpjucio 9 d.
pradzia sunki... pacioje pradzioje 5 savaiciu tepliojo. Geriau Gepretix, viskas praejo. Pirmadieni buvau pas savo gonekologe, paziurejo, leliukui viskas gerai, auga graziai tik rado uzdegima... kadanagi negali skirti stipresnio gydymo israse, tokiu silpnu zvakuciu Biohyl, vakare jas isidejau, o ryte atsikelus buvau visa kruvina... nuvaziavau i ligonine, ten vel patikrino viskas ok, sako gal pradejai kraujuot del apziuros paklause ar geriau Gepretix ir kiek jo geriau ir isleido namo.... dabar esu namie nedarbingume, bet pasimeciau ar man gerti ta Gepretix ar ne.... nes ligonineje nieko nepasake apie tai, o as is to streso pamirsau ir paklausti net nzn ka datyti su tom zvakutem nes info lapelyje raso jei yra kraujavimas jo vartoyi negalima savo ginekologei prisiskambinti negaliu... isvyko i uzsieni, grys tik 17d..... zodziu esu labai pasimetusi, guliu ir nezinau ka daryti, kraujavimas sumazejes, tik truputi teplioja....patarkit...
kristge parašė:
Sveikos merginos, noriu prie jusu prisijungti ir sulaukti patarimu nes esu labai pasimetusi..... Gimdymas rugpjucio 9 d.pradzia sunki... pacioje pradzioje 5 sav…
Jei kraujuojat - nenaudociau
bet cia tik man taip atrodo, nesu 100 proc tikra ar taip reikia.
kristge parašė:
Sveikos merginos, noriu prie jusu prisijungti ir sulaukti patarimu nes esu labai pasimetusi..... Gimdymas rugpjucio 9 d.pradzia sunki... pacioje pradzioje 5 sav…
Na jeigu vartojat hormonà, tai jo negalima mesti gerti tiesiog, paskui vėl atnaujinti, pamiršti išgerti ir pan. Jis vartojamas bent iki 12-14 nėštumo savaitės, palaipsniui mažinama dozė ir tik tada visiškai nutraukiama. Pasitarkit su gydytoja.
Lordan parašė:
Nu matosi desineje atrodo pipiras, ar as klystu?kiek jum savaiciu mazdaug?
Everlyn parašė:
Taip, aš matau dešinėje pusėje vaikelį![]()
burbuliuke585 parašė:
Pagal mm 9sav+2d, bet gydytoja nemato embriono, mato padidėjusią puslytę 2,1cm, puslytė netaisyklingos formos, mato atsisluoksniavimą ir hematomą 7mm. Na ir įtaria nesivystantį nėštumą. Kas keisčiausia nei kraujuoja nei ką. Davė siuntimą į ligoninę, kraujo tyrimams ir kardiogramai, jau visus tyrimus turiu. Tai ryt jau užsiregistravau į Antakalnio ligoninę procedūrai (tik konsultacijai neregistruoja), tai prieš procedūra apžiūrės ir tada viskas paaiškės ar tikrai ten nieko nemato ir yra nesivystantis, jei patvirtins tai iš karto ir guldys į ligoninę procedūrai, kokiai dar nzn... Aš ir vis žiūrėjau į nuotraukėlę ir galvojau ar tikrai ten nieko nėra, nors aš taip pat matau kažką 😞 tai vis tikiuosi, kad ryt lygonineje gal matys kitaip... Dar vis pagalvoju gal ekoskopas poliklinikoje nelabai gerai rodo, net nzn ką ir galvoti..
Tai va kad as kvaila moteriske... gavau pylos nio savo ginekologes.. buvo taip kad kai pradejau pirma karta kraujuot, nuvaziavau i ligonine ten paskyre gepretix ir pasake kad kai nustosiu kraujuot dar kelias dienas pagerk ir nebegerk, nieko neuzsimine kad reikia po truputi nustot, o ne iskart... ta suzinojau is sabo gines kai jau buvau nutraukus gerima...
Paslapčiukas parašė:
Man taip buvo parasiai preitais metais ejau y privacia lenku klinika buvo 7 savaites ir ten ale nk nemate , tik sake Labai mazas nestumas 🙈 nulekiau asarodama pas gine gavau siuntinma y ligonine skanui ir puikiausei jie mate... 🤷♀️
Floo parašė:
Man teko jau šita laimė, nes grįžtu besilaukianti po dekreto 4 metu 😬 Tai reakcija buvo, tokioj situacijoj, labai normali, pasveikino ir vis tiek kvietė grįžti tam …
O! Aš tik kovą grįžau po dekreto
įtariu irgi bus kalbu! Nežinau ar tiesioginis vadovas bus patenkintas, bet...
burbuliuke585 parašė:
Man taip buvo parasiai preitais metais ejau y privacia lenku klinika buvo 7 savaites ir ten ale nk nemate , tik sake Labai mazas nestumas 🙈 nulekiau asarodama pas g…
Ir kaip Jums toliau viskas kostėsi?
Aš ryt važiuoju į ligonine, tai paaiškės, ar jie mato ten ką ar ne.
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai