Vasara parašė:
Aš taip pat jau jaučiu patuksenimus, tik turiu ramiai pabūti, uždedu renkas ant pilvuko ir kartais pajaučiu 😁 iš pradžių dar dvejojau ar tikrai ne žarnos, bet dabar…
Taip ir aš 💕 koks malonus jausmas 🥰
Vasara parašė:
Aš taip pat jau jaučiu patuksenimus, tik turiu ramiai pabūti, uždedu renkas ant pilvuko ir kartais pajaučiu 😁 iš pradžių dar dvejojau ar tikrai ne žarnos, bet dabar…
Taip ir aš 💕 koks malonus jausmas 🥰
Inga0514 parašė:
Panos kiek magnio per diena suvartojat? 🤔
Aš vakar geriau 500 mg.kelintą vakarą užeina neramių kojų sindromas🙈
Asta čilli vanilli parašė:
Neverauskienė dirba sg klinika (medikana) jai norisi privačiai, nes aš pas Neverauskiene einu tik privačiai, tai vizitą turėjau ketvirtadienį ir užrašė sekančiam vi…
Gruzdienės klinika ir Amberclinc dirba Lina Varaneckienė
Vasara parašė:
🙁🙁🙁 nebandėt kaip nors nedarbingumą išsiprašyti gydytojos?
Aš bandysiu pirmadieni prašyt kad duotu nedarbinguma. Paaiškinsiu situacija ir bandysiu tartis
Viktorija2727 parašė:
Aš bandysiu pirmadieni prašyt kad duotu nedarbinguma. Paaiškinsiu situacija ir bandysiu tartis
Labai įdomu kaip seksis 🌺
Kudlota parašė:
Sveikos, o aš neiškenčiau to maudimo ir spazmų. Šiandien visą dieną ramiai, o spazmai vis kas 25-45min atsiranda tai sėdžiu dabar priimamajame Kauno klinikų. Žmonių…
Sudėtinga jūsų situacija. Tikėkimės gerus rezultatus turite ir džiaugiatės!
Pati buvau pas onkoginekologas, tai geriau su jais neprasidėti, bet man pavyko išbristi, nors turėjo jie įtarimų.
Tikėkimės kad gimda plečiasi, maudimas man irgi užeina, ypač jei pavargstu.
Sveikos. Tos, pas kurias rado pienlige ir taike gydyma, ar jums dare tepinelio tyrima? Ar tik apziuros metu nustate? Nes manau, kad geriausia butu tepineli, kad imtu, kad zinotu kokia tiksli situacija.. neislipu is tos pienliges tiek pries nestuma, tiek dabar.. neviltis atsiranda :/
editulia93 parašė:
Sveikos. Tos, pas kurias rado pienlige ir taike gydyma, ar jums dare tepinelio tyrima? Ar tik apziuros metu nustate? Nes manau, kad geriausia butu tepineli, kad imt…
Aš kai nesilaukiau turėjau daug reikalų su pienlige. Tik pakeitus skalbikli apatiniam trikotažui,rankšluoščiams ir patalynei. Sumažimau viska. O kai nebenaidoju jokio prausiklio imtymei higienai tai dingo išvis man ji.
Viktorija2727 parašė:
Aš kai nesilaukiau turėjau daug reikalų su pienlige. Tik pakeitus skalbikli apatiniam trikotažui,rankšluoščiams ir patalynei. Sumažimau viska. O kai nebenaidoju jok…
Ir dabar nestumo metu neatsirado nei karto?
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai