editulia93 parašė:
Ir dabar nestumo metu neatsirado nei karto?
Tikrai nieko pokolkas
editulia93 parašė:
Ir dabar nestumo metu neatsirado nei karto?
Tikrai nieko pokolkas
editulia93 parašė:
Sveikos. Tos, pas kurias rado pienlige ir taike gydyma, ar jums dare tepinelio tyrima? Ar tik apziuros metu nustate? Nes manau, kad geriausia butu tepineli, kad imt…
Turiu si "dziaugsma" irgi, kaip tik gydausi. Pasisakiau gydytojai, apziurejo ir nustate, kad tikrai pienlige, tepinelio neeme. Sake nestumo metu tai dazna liga. 🤷♀️ Vaisiui nekenksminga, bet pvz man ir slapimo tyrime randa leukocitu, galvoja, kad uzdegimas, nors gerai jauciuosi, jokio uzdegimo naujauciu, gydytoja speja nuo pienliges taip, iskreipia tyrima, todel po gydymo dar kartosiu slapimo tyrima.
Inga0514 parašė:
Panos kiek magnio per diena suvartojat? 🤔
O jums liepe daktare gerti magni?
Neringota parašė:
Merginos!! Pajutau pirmuosius judesiukus, tai buvo desineje pusėjeLaukiuosi pirmo vaikelio, tai sunku pasakyti ar tikrai tai vaikelis
bet ja…
editulia93 parašė:
Sveikos. Tos, pas kurias rado pienlige ir taike gydyma, ar jums dare tepinelio tyrima? Ar tik apziuros metu nustate? Nes manau, kad geriausia butu tepineli, kad imt…
Aš pati kažkuri savaitgalį pastebėjau, kad panašu i pienlige ir pradejau naudoti vaistus, tada pirmadienį paskambinau daktarei, tai sake tiesiog sunaudoti ir viskas. Paselio jokio nebūtų emusi. Bet sake, jeigu vel pasikartos, tai nenaudoti vaistų ir atvykti tepineliui
Kvaksiukas parašė:
Aš pati kažkuri savaitgalį pastebėjau, kad panašu i pienlige ir pradejau naudoti vaistus, tada pirmadienį paskambinau daktarei, tai sake tiesiog sunaudoti ir viskas…
Kokius vaistus? Man irgi israse zvakutes ir gerasias bakterijas geriamas, bet specialiai skirtas maksties mikroflorai, tokiu net nezinojau, bet atrodo super geras dalykas. 🙂👌
Aš irgi susidūriau su pienlige... Kadangi mano gyd manęs nepriimė, nes karantinas, ėjau privačiai... Jokio tepinėlio neimė, apžiūros metu nustatė kad tikrai pienligė su uždegimu. Mane tos išskyros senai jau kankino, bet nei jos kvapo turėjo, nei niežtėjo man ten... O pasirodo užvilkinus jau gerai aš šita gėrį buvau... Tai gavau kažkokių geltonų žvakučių į ten, plius 3 piliules sau ir vyrui išgerti kas antrą dieną. Dar aišku gerujų bakterijų išrašė. Ir praustis ryte vakare su vandens ir sodos tirpalu. Bet mane ta soda taip griaužia.... Negaliu... Labai viliuosi kad kitą sav kai baigsiu gydymosi kursą mano gine mane priims....
audrulyte parašė:
Aš irgi susidūriau su pienlige... Kadangi mano gyd manęs nepriimė, nes karantinas, ėjau privačiai... Jokio tepinėlio neimė, apžiūros metu nustatė kad tikrai pienlig…
Bet jei nei niežulio buvo nei dar kitų požymių, kaip suprasti, kad ją turi?
nes man pvz viskas gerai su šituo reikalu kol kas, nepastebėjau, kad būtų ne taip
Klaudia. parašė:
Kokius vaistus? Man irgi israse zvakutes ir gerasias bakterijas geriamas, bet specialiai skirtas maksties mikroflorai, tokiu net nezinojau, bet atrodo super geras d…
Flugenil
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai