M4nte parašė:
6 savaičių dar gali nesigirdeti širdelė 🙂
Aš buvau 6s nesimate sirdeles veiklos, bet sake, kad čia dienu klausimas, tai eisiu dabar ketvirtadieni, bus 7s ir 2d.
M4nte parašė:
6 savaičių dar gali nesigirdeti širdelė 🙂
Aš buvau 6s nesimate sirdeles veiklos, bet sake, kad čia dienu klausimas, tai eisiu dabar ketvirtadieni, bus 7s ir 2d.
deemmuuxx parašė:
Kaip merginos su apetitu? 🙂As tai nenustoju valgydama net paciai baisu kas bus toliau jai apetitas nesumažės 🙈😀😀
Mane taip pat ant surumo pradejo labai traukti. Pries tai apie torciukus svajodavau, dabar nebegaliu i juos net ziureti. Buvo pradeje pykinti, ypac valantis dantis. Sia savaite jau nebepykina. Pas gydytoja po dvieju savaiciu, laukiu nesulaukiu! Buvau pries savaite, dar per mazas nestumas buvo, nieko nepasake, apart to, kad nestumas gimdoje. Zinoma, tai mus labai nudziugino, nes pries metus 6sav pabego mazylis... tikimes si karta viskas bus gerai
Zuikutė22 parašė:
Sveikos merginos, noriu pasidalinti gera žinia. Vakar pasidariau testa ir jis būvo teigiamas. Valio!😍 valio!😍 valio!😍 Tai pagal mano skaičiavima turėtų būti jau 5 …
Sveikinu mum taip pat 5 savaite🤰😘
boružia parašė:
Sveikos. Kaip jums šio testo rezultatas? mm vėluoja 9 dienas. Pamenu su pirmu nėštumu iš karto dvi ryškios juostelės buvo, o čia 🤔
Gal velai ovuliacija vyko, todel dar toks neryskus 😊 nieko tokio kad jis neryškus, svarbu kad teigiamas 😊 sveikinu 🤗
AistėB. parašė:
Gal velai ovuliacija vyko, todel dar toks neryskus 😊 nieko tokio kad jis neryškus, svarbu kad teigiamas 😊 sveikinu 🤗
Čia stebuklas, kurio metus laiko laukėm🙂
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai