satyriuke parašė:
Man rytoj skatins, tai uoj uoj uoj 🙈
Sekmes 🥰 tykiuosi viskas praeis greitai 🌸🥳
satyriuke parašė:
Man rytoj skatins, tai uoj uoj uoj 🙈
Sekmes 🥰 tykiuosi viskas praeis greitai 🌸🥳
satyriuke parašė:
Man tai cia irgi kazkoks briedu briedas ir issidirbinejimas is zmoniu. Niekaip nesuprantu as sitos politikos ju, kad vyrai negali buti
Pritariu, nes kitaip galėtų būt bent personalo daugiau, kad padėtų gimdyvems pasirūpinti vaikeliu ..
juratinka1 parašė:
Bet tai buvo sake, kad galima vyrui būti jeigu turi neigiamą coronos testą?? 🤔
Šitas galioja tik esant gimdymui natūraliais takais, jei CP tas punktas negalioja, vyras neįleidžiamas, nes CP yra operacija. CP atveju ir kai kronos nebuvo vyras negalėdavo dalyvauti. O pasilikti po gimdymo ar CP neleidžia visiem.
Kisulita parašė:
Aš irgi nenoriu skatinimo, nors aišku bus kaip bus ir nieko aš nepakeisiu, bet vis tiek bent šį gimdymą norėčiau be skatinimų pagimdyti 😄 Norėti nedraudžiama 😄…
Na ,nelabai jis mane gazdina. Nes su pirmaja kai skatino , tai gal pakanti skausmui buvau . 🤭Nors dirbtinius saremius fiksavo kas minute. Ir as nenorejau guleti. Man reikejo vaikscioti vis
kai atjungdavo aparata-eidavau po ligonine prasieiti
is 6auksto i 1varydavau kazko is aparato parsinest . Tik kas nemalonu, kad skatina ,tykiesi greiciau ir šna-visiskai 0 veiklos 😂😂 nei laselio nepadejo tas skatinimas . 🤷♀️Kaip buvo uzdaras visam grazume, taip ir buvo😅. Tad ryte ciuoziau i vonia gulet-kuri man ir padejo prasivert 1cm
o tada tiesiai i gimdykla, kirpti vandenu (tai buvo 14h) o 16:25 jau pradejau rekt kad pareina
nors ten Uk daktarai sake neimanoma kad taip greit 😂👌 jeigu buvau su 1cm kai kirpo o cia uz keliu valandu jau gimdau 😂galvojo kad "kakute" o ne gimdau
vet kai pamate kad akurat, tai visas 6aukstas daktaru suleke ,nes jau stumt pradejau su pilnai neprasiverusiu 🥰 nespejau suprast ka reiskia saremiai 🤷♀️😂 tik pamaudima pajausdavau sioki toki . Tad noreciau ir antro tokio greito bet be skatinimu-kad tik viskas greiciau praeitu 🥰
Burbuliuk parašė:
Taip turi vyras mokėti už testą mažiausiai 75€ tam kad galėtu dalyvauti tik gimdyme veliau vistiek yra išprašomas kiek suprantu, bet jaigu daro cp tai niekur vyras …
Siaubas ;/
Ssssaulute parašė:
Siaubas ;/
Grynai nesamone 😳😕🙉 durnizmas darosi, ir čia tuoj visur taip bsu 🙊🙄
Burbuliuk parašė:
Taip turi vyras mokėti už testą mažiausiai 75€ tam kad galėtu dalyvauti tik gimdyme veliau vistiek yra išprašomas kiek suprantu, bet jaigu daro cp tai niekur vyras …
O kur čia reikia mokėti už tą testa vyrui? Nes aš kaip buvau šnd ligoninei tai klausiau sakė kad įleidžiamas vyras bus tik jam reikės padaryt tyrimą bet nemokamai daro bent Alytui
Vikute12 parašė:
O kur čia reikia mokėti už tą testa vyrui? Nes aš kaip buvau šnd ligoninei tai klausiau sakė kad įleidžiamas vyras bus tik jam reikės padaryt tyrimą bet nemokamai …
Siauliuose irgi nemokamai
sumani mama per fb papostino, siunciu pozityvumo pasitiketi akuseremis, ir viliuosi kad papuls ne bele ka snekanti, ar ivykius skatinanti tarka
:
Epiziotomija arba tarpvietės kirpimas…
Visos moterys nori pagimdyti be plyšimų ir kirpimų. Kai kurioms tai pavyksta, tačiau dalis susiduria su šia gimdymo trauma.
Ir patikėkite, tai nėra pasaulio pabaiga. Taip nemalonu, taip skausminga, tačiau taip jau kartais nutinka.
Labiausiai tai, ar tarpvietė liks sveika, plyš ar bus įkirpta priklauso nuo jūsų tarpvietės audinių tamprumo ir keleto kitų faktorių.
🌿Kada atliekama epiziotomija?
Dvi pagrindinės priežastys:
📢Blogėja vaisiaus būklė ir jam reikia kuo skubiau gimti, padaryti vietos.
📢Akušerė mato, kad vietos labai mažai ir, jei plyšite natūraliai, gali būti daug didesnis pažeidimas nei kerpant.
🌿Rašau šį postą po ne taip jau seniai nutikusio įvykio.
Gimdymas.
Aš mačiau, kad reikia kirpti. Tarpvietės audiniai tapo tiesiog permatomi, o galva dar net nelabai stipriai spaudėsi į juos.
Sakau, reikės kirpti. Moteris griežtai atsisako.
Negaliu kirpti be leidimo, nėra grėsmės vaiko ar mamos sveikatai. Nekerpu. Gimsta vaiko galvytė, o kartu su ja ir ranka, priglausta prie ausytės. Pabandžiau pastumti ranką gilyn, prašiau nesistanginti. Deja, kontakto jokio. Išstūmė.
4 laipsnio plyšimas. Pažeista tiesioji žarna. Siuvama operacinėje su pilna narkoze. Krūva galimų rimtų komplikacijų. Kitas gimdymas rekomenduojamas planinės cezario pjūvio operacijos būdu. Man plyšta širdis. Juk sakiau, jei būčiau įkirpusi, to nebūtų nutikę. Gal reikėjo įtaigiau sakyti?
Bet ir negali peržengti ribos, juk kūnas gimdyvės. O dabar kažkoks kaltės jausmas.
❤Tiesiog, mielosios, kartais reikia pasitikėti akušere. Mes tikrai už tai, kad būtų išsaugota sveika gimdyvės tarpvietė. Tačiau ne viskas priklauso nuo akušerės
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai