Margaritata parašė:
Mamytės, kurioms yra GD nustatytas ir reguliuojamas dieta - ar jums leis nors kiek pernešiot jei savaime vaikutis nenorės ateiti termino dieną?
Pas mane GD, sake negalima bus pernesiot.
Margaritata parašė:
Mamytės, kurioms yra GD nustatytas ir reguliuojamas dieta - ar jums leis nors kiek pernešiot jei savaime vaikutis nenorės ateiti termino dieną?
Pas mane GD, sake negalima bus pernesiot.
Margaritata parašė:
Pas mane gd pernesiot leis bent savaitę
Man irgi akušerė ir ginekologė sakė, kad pernešiot negalima nei kiek, tačiau dabar lankausi pas kitą ginekologą jau pačiuose gimdymo namuose ir minėjo, kad jei veikla niekaip neprasidės, tai iki savaitės leis pernešiot. Tai buvau nusiteikus, kad pagimdysiu ne vėliau numatyto termino, bet jei mažylė nuspręs dar pabūti panašu teks ilgiau palaukt... 😔
GiedreG parašė:
Oi malasasi ponia, kojom sonkaulius desinius tarkuoja, galva ir rankom slapimo pusle tvarko 😂
Pas mane identiskai 🤦🏻♀️ Kartais net kvapa uzima, tik ramiai atsigulk ar atsisesk, jau siandien net vyras jai sake gana mama kankint
biski apsiramino
Saulute@ parašė:
As pranesiau iskarto. Jus irgi ta pacia diena skambinkit. Ir tegu jums duoda uzpildyt prasyma del pinigeliu.
Aš tai bijau su tais pinigėliais iš biržos paskui skolinga likt VMI per pajamų deklaravimą. Kažkaip per gerai čia viskas.
Kisulita parašė:
O mano tai vienom dienom būna labai ramus, kitom dienom vėl pajuda daugiau, bet šiaip nėra taip, kad maltųsi stipriai 🙂 Kelias dienas jau net buvau sunerimusi, nes …
Ir pas mane taip pat, kai kuriomis dienomis labai ramu, kai kuriomis banguoja pilvelis. Kazkaip atrodo, kad vakare aktyvesnis. Na arba as vakare ramiau sedziu ir labiau jauciu☺️
mirgame parašė:
Ir pas mane taip pat, kai kuriomis dienomis labai ramu, kai kuriomis banguoja pilvelis. Kazkaip atrodo, kad vakare aktyvesnis. Na arba as vakare ramiau sedziu ir la…
Aha, aš irgi labiau vakarais jaučiu, turbūt irgi dėl to, kad jau ramiai pasėdžiu, televizorių pažiūriu 😄
juratinka1 parašė:
O man tai išvis neina užmigti dabar nesuprantu kas vyksta, bet skauda kažkur atrodo kaip rūgštys kiltų, ir tuoj vemsiu atrodo, dabar sėdžiu ant lovos ir laukiu gal …
Sitas keistas jausmas mane jau dvi dienas kamuoja... Ypac naktimis, gal vaikas skrandj ar ka uzspaudzia net nežinau
Ta keista spragtelejima ir as girdejau kelis sykius 😁 keistas garselis, bet gal normalu, toks pokšt 😁
Del judesiu, tai mano vyras irgi kai kazka pasako ar ranka uzdeda, tai apsiramina, bet tik tam kartui, ranka nuima ir vel malasi 😂 siandien vat is pat ryto labai aktyvi, duodasi kaip turi buti, nors iprastai miega dar tokiu laiku 😁
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai