Furija parašė:
O man šiandien 40+5, vaikštau į stacionarą, bet nepanašu, kad ponaitis ruoštusi gimti :/ klausiau kada jau čia tas deadline'as bus, bet taip numuilino, dar gali neš…
Man leido 10 dienu vaiskcioti po termino..kosmosas .. 😐..
Furija parašė:
O man šiandien 40+5, vaikštau į stacionarą, bet nepanašu, kad ponaitis ruoštusi gimti :/ klausiau kada jau čia tas deadline'as bus, bet taip numuilino, dar gali neš…
Lenauriene parašė:
Man tai tik 38 savaite nuo vakar prasidėjo, bet gine apziurejo, sako jau gali pradet daug vaikščiot, kad ir per skausmus, nes paskui „ten“ mažiau skaudesir neži…
Man del svorio augimo sake ta pati, kad kai jau arteja fimdymas turi pakristi svoris (aisku ne taisykle), tai snd pastebejau kad 500 g pakrite..fingers crossed taip sakant
Kisulita parašė:
Tai gerai, kad nekyla 😉 Mano šiaip irgi normos ribose, bet buvo kelia kartus tokių užkilimų, kad gerokai virš normos, tai būtinai pasisakau akušerei, kad kyla kai k…
Gal ir man reik sakyt, kad kyla cukrus 😂😂😂😂 bet mano lėlytė mažesnė, tai nesuveiks ko gero 😃😃
Kisulita parašė:
Na ir naktis, eina sau... Šiaip ne taip užmigau po 1 nakties, pabudau naktį prieš 4, noriu į tuoletą, nueinu, kai pradėjo purtyti šaltis 😬 Bet ne tai, kad tiesiog š…
As kiek skaičiau tai saltkretis vienas is artejancio gimdymo simptomu. Man irgi taip buvo, tik dar iki pilnos laimės ir vidurius salia buvo paleide 🙈🙈🙈
GiedreG parašė:
Tai aš irgi įsivaizduoju, kad leis 10 dienų, bet nuo kurio termino? Nes pagal mm turejo gimt 8, pagal echo - 11, stacionare staiga sugalvojo pakeist į 14 dieną, tai pagal ką dabar orientuotis? Jau kažkaip neramu darosi 😬
Furija parašė:
Tai aš irgi įsivaizduoju, kad leis 10 dienų, bet nuo kurio termino? Nes pagal mm turejo gimt 8, pagal echo - 11, stacionare staiga sugalvojo pakeist į 14 dieną, tai…
Man ziuri pagal mm, atrodo
..idomiai kad keicia datas, man nekeite, sake nesikeicia, nustatyta ir lieka data data
GiedreG parašė:
Man ziuri pagal mm, atrodo..idomiai kad keicia datas, man nekeite, sake nesikeicia, nustatyta ir lieka data data
Mano ginė irgi sakė nėra dėl ko keist, o nuvažiavus į stacionarą paėmė ir pakeitė. Žodžiu, jau stresuoju
tiek, kad bent kas dieną pažiūri kaip mažiukas gyvena.
Furija parašė:
Mano ginė irgi sakė nėra dėl ko keist, o nuvažiavus į stacionarą paėmė ir pakeitė. Žodžiu, jau stresuojutiek, kad bent kas dieną pažiūri kaip mažiukas gyvena.…
Tai bent tiek, kad vaikstot ir stebi. O as buvau termino diena, o dabar tik po savaites vel apsilankyti..😕
Kisulita parašė:
Na ir naktis, eina sau... Šiaip ne taip užmigau po 1 nakties, pabudau naktį prieš 4, noriu į tuoletą, nueinu, kai pradėjo purtyti šaltis 😬 Bet ne tai, kad tiesiog š…
Man ir zinokit kosmariska naktis, prabudau raize pilva, tada paleido vidurius,taibet galvoju kazkas cia bus. Ir neuzmigau beveik visa nakti. Ir langa peasiveriau kad daug sviezio oro. Bet ryte pamaniau,kad vakar daig valgiau pistaciju,gal netiko. Parasykit ka sake jums gydytojan
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai