dijaviko parašė:
41+1 siandien
Grr ir taip bijau gimdymo o jei dar su skatinimu 😑..
dijaviko parašė:
41+1 siandien
Grr ir taip bijau gimdymo o jei dar su skatinimu 😑..
Ssssaulute parašė:
Ugis 52cm
3200g
Sveikinimai! ⭐️O kur gimdėt?
Astaite3 parašė:
O tai labai skauda?😟 nes man rytoj sake darys kazka panasaus kaip supratau
Na tai 5 min trunka. Bet kaip krapšto. Tai cypiau .sako kentėk. Sakau nekreipti dėmesio. Aš padejuosiu .O jūs darykit,ką reikia .paskui dar gerą pusvalandį skaudeno, bet lengvėjo tas skausmas. Nors reikėjo,turbūt, patupčioti grįžus . Bet taip pagulėti norėjau, nes jausmas , kad mėnesinės. Va pagulėjau ir praėjo 🤭🤦♀️
https://www.tavovaikas.lt/lt/3-nestumo-trimestras/g-46817-kaip-be-vaistu-galima-pagreitinti-gimdyma
Čia gal kam įdomu. Bandžiau spenių masažą. Tai tikrai tie paruošiamieji susitraukimai, kaip ir atsiranda . Bet tik tam kartui . Tai nusibodo .🤦♀️
Ssssaulute parašė:
Ugis 52cm
3200g
Sveikinimai. Vis del to jusu neapgavo, ir tikrai siandien pagimdete 🥂😊❤️
As kuo toliau tuo labiau bijau nesuprasti kad va jau reik i ligonine vaziuot... nakti vis prabundu ciupinejuosi ar neslapia... Tragedija kazkokia..kaklelio per 40savaiciu niekas netikrino..neturiu zalio supratimo koks jis ... nervina jau.. nors paimk ir i ligonine vaziuok paprasyk kad patikrintu ir abziuretu... 😩😩😩😩
slynute parašė:
As kuo toliau tuo labiau bijau nesuprasti kad va jau reik i ligonine vaziuot... nakti vis prabundu ciupinejuosi ar neslapia... Tragedija kazkokia..kaklelio per 40sa…
Suprantu pilnai..man irgi niekas netikrino kaklelio, ir vandenu jau senai netikrino, apie placentos bukle isvis tyliu, cia gal likciau nesuprasta to paklausus, vaikelio svoris nuo 33 sav nezetas, ale ner reikalo 😤..
Sveikos, 2020.10.14 00.38val gime Kamilė, 3418g ir 54cm ☺️ Nutare mane gyvenimas pamokyti ir atsitiko viskas kas maniau jau man tai niekada... 13 diena 7val pradejo begti soniniai vandenys, ta diena turejau i dienos stacionara vykti, tai nuvaziavus kaklelis tik 1cm, bet siunte i gimdykla, gimdziau Krikscioniskuose. Sulaukem savo eiles, palatos, vyrui nedare covido testo, nes jis tik gimdyme dalyvavo, kadangi gydytoja numate, kad uztruksim liepe pavalgyti, uzsisakem maisto, 11val nuleido vandenis, pradejo skatinti, saremiai buvo gan lengvi, apie 18val vel patikrino, per 3val kaklelis tik 1cm atsivere, todel pasiule epidura, nes dar laukia ilgas laikas... Sutikau, tik 20val pradejo lasinti skyscius, tada po 21val padare epidura, apie pora val pasidziaugiau ir prasidejo, buvau kosmose, aciu kantrioms medikems, nes as ant kedes vos uzlipau, su manimi nejo susikalbeti, kadangi kaklelis buvo pilnai atsidares iskart i gimdykla, galvute buvo aukstai, tai ant specialios kedes sedejau, na ir aisku pagimdziau pati
Plysau normaliai, bet siaip viskas gerai. Kolektyvas puikus, maistas irgi, tik patys geriausi atsiliepimai. Vargstam abi su zindymu
bet tikiu viskas bus gerai. Sveikinu visas pagimdziusias, o laukiancioms linkiu tikrai lengvai ir greitai 🤗 P.S. Dar viena pamoka ismokta "niekada nesakyk niekada".
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai