Kisulita parašė:
Tai aš irgi galvoju, kad nesušals, vyras lauks prie durų paruošęs kuo apkloti ir iš kart į automobilį 😃 Ryt jau 39 sav., gal jau greit prasidės man veikla 😄🤞…
Man siandien 39sav. As irgi vis laukiu 😃👶😇❤️
Kisulita parašė:
Tai aš irgi galvoju, kad nesušals, vyras lauks prie durų paruošęs kuo apkloti ir iš kart į automobilį 😃 Ryt jau 39 sav., gal jau greit prasidės man veikla 😄🤞…
kandoriuke parašė:
Sveikos, vakar beveik pereinant iš 13 į 14 dieną gimė mūsų dukrytė ❤️ 55 cm, 4300 g. Jau buvo 40+6, niekas nevyko, ryte be jokių gimdymo požymių tiesiog važiavau gu…
Vyras buvo pasidaręs testą ?
juratinka1 parašė:
Įdomu tos, kurios pagimdete, be skatinimu, ar kai prasidėjo veikla namie, ar visoms paleido vidurius ar ne? 🙉🙂😀 Nes girdėjau, kad organizmas pats išsivalo prieš gim…
Aš tą dieną prieš prasidedant sąrėmiams, tikrai viduriavau, ir galvoju, kad kokia pora dienų iki išvažiavimo į ligoninę taip pat viduriavau 🙄🙈
Agnė_LTU parašė:
Bet jums jau kažkiek kaklelis prasivėręs, tai kaūkas vyksta 😄 O aš net nežinau kokia situacija pas mane, vakar per dieną du kartus pilvą sumaudė, tai jau kiek laimės buvo 🤣😆
juratinka1 parašė:
Įdomu tos, kurios pagimdete, be skatinimu, ar kai prasidėjo veikla namie, ar visoms paleido vidurius ar ne? 🙉🙂😀 Nes girdėjau, kad organizmas pats išsivalo prieš gim…
Visa savaite prieš gimdyma eidavau per dieną po 7-8kartus į wc rimtam reikalui..
Siekla parašė:
Labas, sveikinimai visoms pagimdžiusiomsnorėjau paklausti ar kam nors prapletinejo gimdos kaklelį pirštais? Ar suveikė?
Suveikė 😁
Spalio 13 d, gimė Markas🙂 51cm,3590kg 🙂 Gimdžiau VGN🙂 Personalas visur puikus, per gimdymą ir pamainos spejo pasikeisti, tai tikrai daug mačiau gydytojų 🙂 Visi malonūs, akušerės puikios 🙂 Ačiū akušerėi Jolitai, kuri priimė gimdymą, jos dėka plyšau minimaliai🙂 Gydytojas net juokėsi kad ner čia ko siūt😁 Po gimdymo nukraujavau, tai tokia komplikacija, bet šiandien jau jaučiuosi puikiai, pastatė ant kojų mane🙂 Akušerės naujagimių skyriuj taip pat malonios, neteko sutikti piktos 🙂 Valytojos ir tos fainos🙂
Sveikos. Parašykit, kas gulit Santariškėse, kokia situacija, ar labai perpildyta. Man sakė atvykti šį šeštadienį į stacionarą, nes jau bus 41 savaitė, dieną prieš pasidaryti testą. Nėstumas normalus, tai labai primygtinai rekomendavo geriau vykti kitur į VGN ar AGN. Bet man čia arti ir patogiau, tai tikiuosi priims. Ką patartumėt?
Niu ka. Mane pagulde Antakalnyje. Sake 2cm prasivere. Kamstis pilnai pasisalines. Sake
Guldom nes tikrai pagimdysiu per nakti arba rytoj. 🙈Saremiai ivairiai tai kas 3 tai kas 6min. Buvo sukisus pirstus ir spaude pilva ir klause ar jauciu skausma(sakiau kad ne) sako tikrai per daug pasiruosus gida kad
Tikrai namo nebeleis ir guldom. O as dar taip su tais 2cm norejau namo grizt😂nes neatsisveikinau su mazaja 🥺. vandenys dar vietoj 🤷♀️ . Tad dabar laukiu. 🥰🥰🥰🤰
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai