zemaitukee parašė:
Pas mane tai palik vaika vonioj, vakar net lazanija susukau 😀 bet paskui tenka is klozeto zvejot radybas 😆
O jau plaukų ilgumas ❤️😉
zemaitukee parašė:
Pas mane tai palik vaika vonioj, vakar net lazanija susukau 😀 bet paskui tenka is klozeto zvejot radybas 😆
O jau plaukų ilgumas ❤️😉
vaivaidusia parašė:
Aš vonioj vieno jau stengiuos nebepalikti, nes turim bide, o jis jau išmoko ten vandenį įsijungti, kad pataškytų, tai baisu, kad po to ant balos nepaslystų 🙂 Jau ka…
Aha, labai reik ivertint gresmes, realiai man dabar saugausia koridorius, vonia ir virtuve, kitur ropsciasi ant baldu ir kaip vijurkas vartosi, ropineja... jei isgirstu dziugesio pilna rekima, vadinas kazkur kazkas kazka paliko nevietoj 😀
zemaitukee parašė:
Aha, labai reik ivertint gresmes, realiai man dabar saugausia koridorius, vonia ir virtuve, kitur ropsciasi ant baldu ir kaip vijurkas vartosi, ropineja... jei isgi…
Maniske tai jei sugalvoja, kad laiptais reik varyt i virsu, tai oi kiek emociju buna, jau is tolo zinai, kad tikslas - antras aukstas 🤣
Kanele parašė:
Nea lygiai taip pat. Gali 1,5val gali pusval
Nu va, ne mano vienos toks nemiegantis 😬
Agnė_LTU parašė:
Negaliu nusisukti, iškarto lekia ant laiptų 🙊 jai tas lipimas žaidimas gaunas, eina ir ziuribar kas vejas 🤦♀️ tai dažniausiai i manieza idedu jei reikia kad saugia…
Maniškiui irgi tie laiptai kaip žaidimas, užsilipa ant pakopos ir jau "ve e", kviečiasi, kad pasižiūrėtų kas nors į jį 🙈
zemaitukee parašė:
Iskrausto puse siukslines 😀 siaip jau namuose viskas taip sudeta, kad jau ka sugeba paimt - teguvonioj daro tvarka amzinai, kaip po tornado
jei neberanda ka …
Pas mus irgi buvo viskas užkelta, bet va, stotis pradėjo, tai jau netcant staliukų ar fotelių nieko nepadėsi 😄 Tuolete viskas užkelta ant atbrailos aukščiau dar nuo pirmagimio, šiukšlių dėžė, šepetys plauti klozetui, net nuėmėm tą tuoletinio popieriaus laikiklį ir tiesiog tuoletinio popieriaus ruloną laikom ant tos pačios atbrailos, nes pirmagimis vis nuraudavo jį 🙈 Mažasis tai dar labai batus mėgsta, tai irgi bėda, nes sieninės spintos durys slankiojančios, tai atsidaro ir pasiima kurios poros norisi, tai galvoju kaip čia šitą reikalą spręsti 😄
Vikute12 parašė:
Merginos ar yra pas jūsų dukrytės taip kad dešinės pusės krūtinei guzukas? Jis pamazaja tai padidėja?
Pas mano nėra, manau, kad neturėtų būti jokių guziuku. Gal koks limfmazgis padidėjęs? 🤔
Vikute12 parašė:
Merginos ar yra pas jūsų dukrytės taip kad dešinės pusės krūtinei guzukas? Jis pamazaja tai padidėja?
Lyg nieko nera. As vesciau pas daktare lai pažiūri. Kai buvau pati maža, tai atsimenu mama mane vedė dėl to, buvo man jau kokia virs 10 metu. Tai sake cia del skydliaukės tas guzelis kruty.
Kiek jūsų mažieji išbūdrauja tarp miegelių? 🙂 Maniškis taip ilgai jau išbūna 😯 Šiandien 7:30 pabudo ir vis dar nemiega, jau 6 val. praėjo 🤯 Jau 2 kartus bandžiau nešti ir migdyti, išdykauja, nenulūžta miegui niekaip 🤷♀️ Mano vyresnėlis mažiau išbūna, šiandien pabudo ~9 ryto ir va jau eisim, nežinau ką su mažuoju daryti 🙉
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai