Laura86S parašė:
Jei jus is darbo neisejot (tik i vpa), tai jusu tas istatymas neliecia, nes turit darbdavi
Uch tai tada ramu 😎
Laura86S parašė:
Jei jus is darbo neisejot (tik i vpa), tai jusu tas istatymas neliecia, nes turit darbdavi
Uch tai tada ramu 😎
Egle parašė:
Sveikos, turiu klausimą toms kurios jau jaučia vaiko judesius ar juos jaučiate kiekvieną dieną ar būna, kad vieną vakarą jaučiat kitą ne?
Jaučiu kiekviena diena;) darbo metu mažiau, bet vakare atsigulus i lova🙈🤗😇 kas vėliau bus🤭😂
Egle parašė:
Sveikos, turiu klausimą toms kurios jau jaučia vaiko judesius ar juos jaučiate kiekvieną dieną ar būna, kad vieną vakarą jaučiat kitą ne?
Buvo, kad 2 dienas nejauciau, jai pradejau prisigalvot visokiu velniu ir poto nakti pabudau o tualeta ir dar netycia sokoladukas man i burna ikrito😀 atsiguliau atgal i lova ramiai miegot ir tada kaip spyre man uz tas abi dienas ramybes, kad net kruptelejau😀
Zhiuli parašė:
Tėvų Darželis » Nėštumas
Kaip tik apie jus pagalvojau! Kaip džiugu,kad viskas gerai!❤
Egle parašė:
Man ivairiai, taip pat pradedu kartais prisigalvoti.. jauciu kartais tarsi paplazdenima kutenima tarsi galunemis kazka daro, kartais toki kaip gumbiuka bekeicianti vieta, bet tik pusiau sedint gulint, ir pskankamai silpnokai
man 19 sav. Kazkaip atrodo su pirmu vaiku anksciau pajutau ir toki ryskesni bumbtelejima
Lauritita parašė:
Idomu pasidare del svorio, gal pasidalintumet kiek priaugote ipusejus nestumui nuo pradzios? As gal tik 2kg, nors daktaras nieko blogo nesako, bet kazkaip atrodo pe…
man šiandien 17+6 pasisvėriau tai nuo svorio iki nėštumo jau +4kg, per paskutines 2savaites pasirodo priaugau 2 kg 🙈 nors atrodo prisižiūriu ką valgau, reikės bandyt daugiau pajudėt, pasivaikščiot.
Lauritita parašė:
Idomu pasidare del svorio, gal pasidalintumet kiek priaugote ipusejus nestumui nuo pradzios? As gal tik 2kg, nors daktaras nieko blogo nesako, bet kazkaip atrodo pe…
Aš minuse vis dar ir nekyla, o atvirkščiai
-4,5
mo.n parašė:
Aš minuse vis dar ir nekyla, o atvirkščiai-4,5
Oho, tai kokios priezastys kad krenta? Judeti daug tenka?
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai