justfriend parašė:
O kaip sustabdete laktacija?
Tiesiog kiekviena diena mazinau maitinimu skaiciu ir itrauktadavau vis daugiau misinio, ir neisvalgydavo iki galo.;) per dvi savaites viskas susitvarke
justfriend parašė:
O kaip sustabdete laktacija?
Tiesiog kiekviena diena mazinau maitinimu skaiciu ir itrauktadavau vis daugiau misinio, ir neisvalgydavo iki galo.;) per dvi savaites viskas susitvarke
ErikutesSar parašė:
Tai tikriausiai tik stebek del guzu kad nebutu bet jeigu kaip maitinai minkštos visa laika krutys buvo tai skausmo didelio neturetu but ir guzu🙂as tai viska pamenu …
Mum nemigos ir neramumai irgi po hepatito skiepo prasidejo. Dabar laukia keturvalentis, tas tai dar bjauresnis
Ivona001 parašė:
Mamos kurios maitinate nutrauktu pienu, kiek jūsų mažiukai suvalgo?
Ivairiai, buna 30 ml, o buna ir po 150 ml ikala, bet dazniausiai apie 120 ml 😂 As misriai maitinu, mp ir misinukas
Ivona001 parašė:
Maniškis tai mažai valgo. Vos po 60 ml. Tik kelis kartus yra suvalgęs 90 ml.
Ivona001 parašė:
Mano dazniausiai apie 120ml kas 3-4val. Buna ir 140,o buna ir 100..
Emilie parašė:
Mamytes, kokias sauskelnes naudojat? Ir kur jas perkat? 😁
Huggies elite soft, kol kas maxėj, bet ieškosim gal kur pigiau galima pirkt. Dar bandžiau vakar bamboo kažkokias, tailabai didelės pasirodė ir pampers, tai tos neblogos, bet nuo kažkurių dupa paraudo, abejas vakar bandžiau, po 2 vnt turiu
Emilie parašė:
Mamytes, kokias sauskelnes naudojat? Ir kur jas perkat? 😁
Pirma naudojau Huggies elite soft, tada libero 3 pokiukus sunaudojom,dabar Dada bandom.
Libero ir Huggies taip panasiai man pasirode kokybe avariju nebuvo, plonos,su indikatorium,tai patogu, Dada tokios truputi didesnes dar mum,o jei pasysioja ne taip matos tas indikatorius,bet irgi neblogos. Perku per Mamija.lt arba Briele.lt kauno mieste dar gal rajone kaikur atveza nemokamai
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
beja tie kaušeliai duoniuku jau senas mano atradimas tai dažnai naudojamas.
o įdarau su bet kuo ką turiu n…