Liepos mama parašė:
Vakar, 16.08 gimė mūsų stebuklas, mažoji Nerija 🥰 esam sveikos, laimingos. 52 cm ir 3790 svoris🙂
Sveikinimai!
Liepos mama parašė:
Vakar, 16.08 gimė mūsų stebuklas, mažoji Nerija 🥰 esam sveikos, laimingos. 52 cm ir 3790 svoris🙂
Sveikinimai!
Gintarees parašė:
Si?
Ne. Atoderm Intensive Baume. Bet ir jūsiškis tinkamas.
olivijaz85 parašė:
Sveikos merginos,tą vakarą vėl išvažiavus į ligoninę,nes nubėgo vandenys.Bet man taip širdis ir jautė kad tą dieną gimdyvių.Nors išleido ryte iš patikrinimo.Gruodzi…
Sveikinimai!
olivijaz85 parašė:
Sveikos merginos,tą vakarą vėl išvažiavus į ligoninę,nes nubėgo vandenys.Bet man taip širdis ir jautė kad tą dieną gimdyvių.Nors išleido ryte iš patikrinimo.Gruodzi…
Sveikinu🥰 mano terminas buvo 24 dieną pagimdžiau 9 diena 🤗
Katažyna95 parašė:
Gimdziau su kauke, galvojau mirsiu nuo oro trukumo.
Merginos, kad yra SAM nutarimas, jog gimdymo metu gimdyvei nera butina deveti kauke.
Dabar greituoju, nerandu, bet po pirmojo karantino pagimdziusios mamos iskovojo, kad tai nesamone ir tik dar labiau apsunkina gimdyvei kvepavima.
Linute12345 parašė:
Merginos,man tuoj terminas 17d, gal kažkuri prieš patį terminą jau gulėsi į ligoninę? Man pirmas nėštumas, nežinau, ir koks skausmas sąrėmių.. galvoju prašytis gine…
Kam? Tai juk nereiškia, kad termino dieną gimdysit. Gali tekt savaitę ar dvi ilgiau nešiot. Nebent Jums skatinimas numatytas?
Linute12345 parašė:
Merginos,man tuoj terminas 17d, gal kažkuri prieš patį terminą jau gulėsi į ligoninę? Man pirmas nėštumas, nežinau, ir koks skausmas sąrėmių.. galvoju prašytis gine…
Jei nėra indikacijų tai kaži ar guldys.
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai