slyv parašė:
Ačiū labai!❤🌼
Vakuumo - dėl mažosios padeties. Kiek supratau jos galvutė, veidelis buvo blogoj p…
Ačiū
si syk pats laukimasis nebuvo sunkus labai,tai tikiuos nebus kaip su pirmu ir pagimdysiu greitai ir lengvai 😄🤞
slyv parašė:
Ačiū labai!❤🌼
Vakuumo - dėl mažosios padeties. Kiek supratau jos galvutė, veidelis buvo blogoj p…
Ačiū
si syk pats laukimasis nebuvo sunkus labai,tai tikiuos nebus kaip su pirmu ir pagimdysiu greitai ir lengvai 😄🤞
Busima mamuke parašė:
Su pirma ir as pernesiojau gerokai,nesivere gimda, skatino 3d. Vandenys tik po 3d.skatinimo nubego ligoninej,ir tai jau zadejo kirpt, lb sunkiai veres gimda, ko tik…
Man atvirkščiai.pirmas nėštumas buvo labai lengvas jokių pykinimų ar pan. O dabar ir pykinimai ir viduriai, hemoglobinas buvo krites, svoris sunkiai augo, riešai po nakties skauda kaip sulaužyti būtų tai manau ir gimdymas bus kitoks.
😀 tikiuosi kaip pirmas greitai, nes nuleidus vandenis tada pagimdžiau per 5val., sąrėmiai buvo stiprūs kad net daktarai primygtinai siūlė epidūrą bet ištvėriau be jos
o dabar sėdžiu ant lagamino ir vis bijau bet kokio sumaudimo ar jau ar dar ne 😀
Moliugele333 parašė:
Man atvirkščiai.pirmas nėštumas buvo labai lengvas jokių pykinimų ar pan. O dabar ir pykinimai ir viduriai, hemoglobinas buvo krites, svoris sunkiai augo, riešai po…
Man jau vyras juokias 😄 sako jau savaite kaip gimdai 😄 tikrai buvo dienu,kad maniau jau viskas. Tai nusiraminau ir laukiu su visais tais maudimais, kada viskas baigsis 🤭 terminas 22d. O vyro gimtad.24d.😁 dar ziurek pataikysim ant gimtad.
Busima mamuke parašė:
Man jau vyras juokias 😄 sako jau savaite kaip gimdai 😄 tikrai buvo dienu,kad maniau jau viskas. Tai nusiraminau ir laukiu su visais tais maudimais, kada viskas baig…
Bus vyrui dovana
mano gimtadienis 18d tai visi juokiasi kad sau turesiu gal dovana
Sveikos, reikia patarimo iš tų kas jau pasigimdė ir maitina mažylius krūtimi. Situacija tokia, kad ponia naktį man nlb noriai valgo, pažinda max 5 min ir užmiega ir žadink kaip nori ir jai dzin. To pasekoje neištuština krūtų ir paskutinėm dienom jos vis pilnesnės nei įprastai. Labai bijau, kad nepradėtu dingti pienas ar mažėti jo. Dienos metu stengiuosi maitinti pagal poreiki, bet jei jau matau, kad daug miega žadinu ir duodu, o jei po kelių minučių užmiega, po pertraukos vėl duodu tą pačia krūti. Žodžiu, dar šiandien žadu išvažiuoti gal daugiau nei 2h, ir nenoriu mišinio duoti, tai kaži nieko tokio jei aš nusitraukčiau tą visą perteklių nuo abiejų krūtu, kad palikti vyrui pamaitinti? Ar geriau palikti kaip yra ir geriau suktis ir grįšti kuo greičiau, bei maitinti įprastai?🤔
nekantruolė parašė:
Sveikos, reikia patarimo iš tų kas jau pasigimdė ir maitina mažylius krūtimi. Situacija tokia, kad ponia naktį man nlb noriai valgo, pažinda max 5 min ir užmiega ir…
As dar nepagimdziau, bet jusu situacija man buvo identiska su mano pirmu vaiku. Mano lelius irgi pavalgydavo nakti po 5 min. Dienos metu irgi trumpai valgydavo, ko pasekoje krutys buvo perpildytos ir labai skaudedavo, maitinau pagal poreiki, pampiu skaiciu surinkdavau, tai iki kokiu 4 men profilaktiskai pamaitinus dedavau saltus kompresus, nes tiesiog cia buvo problema, kad turejau perdaug pieno, nes vaikas i menesi po 1,5 kg priauginedavo, man pienas is abieju krutiniu tiesiog tekedavo... labai ilgai su tuo vargau, kol susinormalizavo, aciu D iki mastito nedasivarydavau. Tai gal jusu vietoj nusitraukciau pienuka visa, kad misinio neduot. Nieko tokio cia viena karta neatsitiks, o jei paskui labai skaudes, tai grizus pamaitinciau iskart ir trumpam deciau salta kompresiuka. Bet sakau pas mane tikrai buvo lbai daug pieno, galejau 5 vaikus ismaitinti😂 ir man ji reikejo kazkaip sunormalizuot
Katažyna95 parašė:
Jeigu man temperatura pakilusi 37,5 negaliu maitinti savo pienu ?
Tikrai galite
Katažyna95 parašė:
Jeigu man temperatura pakilusi 37,5 negaliu maitinti savo pienu ?
Galite tikrai
Magdalenaa parašė:
As dar nepagimdziau, bet jusu situacija man buvo identiska su mano pirmu vaiku. Mano lelius irgi pavalgydavo nakti po 5 min. Dienos metu irgi trumpai valgydavo, ko …
Nutraukta piena kambario temperatūroje galima laikyti iki 4 val. Tai drąsiai nusitraukite ir palikite....man kai su pirmu vaikų reikedavo palikti vaika ilgiau nei 2 val. Nutraukdavau piena ir palikdavau..tik ne ant tiesioginis saules o kur nors ant spinteles paciam kampe ir jis taip gali 4 val. Būti.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…