Mes2010 parašė:
O kaip apie colonwell ar lepicol?
Šiaip trečiam trimestre su pirmąja naudojau mucofalk. Vien dėl užkietėjimo. O skaidulos geriau natūralesnės bent jau man.
Mes2010 parašė:
O kaip apie colonwell ar lepicol?
Šiaip trečiam trimestre su pirmąja naudojau mucofalk. Vien dėl užkietėjimo. O skaidulos geriau natūralesnės bent jau man.
Lina1234 parašė:
Sveikutes,pasipasakosiu kaip einasi po tepliojimo.Zodziu,ta vakara nulekem i ligonine,kaip ir rasiau,kad issivertus ka jie parase delto tepliojimo.Kad gresiantis pe…
Jungiuosi ir as prie gruodinuku
Esu girdejusi, kad ir kraujuojant kresuliukais baigesi gerai. Dabar tik gydytojas pasakys. Laikykites...
Gal mano atvejis kazkiek nuramins kitas nestukes.
As pirmo nestumo metu irgi patepliojau svieziu krauju. Gydytoja aiskino, kad tiesiog taip buna. Viena diena patepliojo ir baigesi. Del ramybes dariausi progesterono tyrima.
Deja, antro nestumo metu atsitiko tas pats, bet tepliojimas kartojosi. Pasakymo, kad normalu, man neuzteko. Pagal drauges rekomendacijas susiradau nuostabu gydytoja. Jis rado hematoma, kuri ir buvo tepliojimo priezastis. Liepe islaukti, garantiju nedave, galejo pasisalinti su zirniuku. Laimei, viskas gerai, ji gresmes nebekelia.
Kraujavimas nera normalu, jei sirdis sako, kad kazkas negerai, rekia isgirsti kita nuomone. Tas atrastas gydytojas profesionalas, dirba ligonineje. Pas ji ir lankysiu.
Beezy parašė:
Vat aš save dabar raminu iki pirmadienio vizito, kad ne visom taip jau bloga būna. Man identiškai kaip jums 🤷♀️
Buvote apziuroje, ar viskas gerai?
@arune parašė:
Buvote apziuroje, ar viskas gerai?
Taip, uždaroje gruodinukų grupėje dalinausi 😊
Žiauriai jaudinausi, bet viskas puiku. Širdukė plazda, terminą atitinka, dabar po 2sav vėl į pasimatymą ❤
Kaip jūs?
Erikute1989 parašė:
panos, o kaip patekti uždarą grupę?
Pavadinimas:
2021 m. Gruodinukų mamytės
Pabandykite paieškoje paieškoti, nors man atrodo ją paslėpė jau
Parašykit AŽ narei
Daphne, ji administratorė, gal pridės
Aurita28 parašė:
Laba. Man buvo. Prieš tai turėjau du nesivystančius. Ir šį kartą dingo simptomai (t.y. Nebebloga ir papai visai sukritę, speneliai ne standūs o minkšti visai). 3 di…
Sveika
Ar jums vitaminus daktarė pasakė gerti? Man neleido, sakė nerekomenduojama iki 12 savaitės, tik folio rūgštį gerti 400mg.
Uljana parašė:
SveikaAr jums vitaminus daktarė pasakė gerti? Man neleido, sakė nerekomenduojama iki 12 savaitės, tik folio rūgštį gerti 400mg.
Ir siaip skiria vitaminus tik po kraujo tyrimo, su tais vitaminais man ne viena gyd sakius yra kad gali prisidaryt meškos paslauga, daug alergiju vaikui iššaukti.
Beezy parašė:
Taip, uždaroje gruodinukų grupėje dalinausi 😊
Žiauriai jaudinausi, bet viskas puiku. Širdukė plazda, terminą atitinka, dabar po …
Dziaugiuosi uz jus👍o kaip simptomai, gal sustiprejo?
Erikute1989 parašė:
panos, o kaip patekti uždarą grupę?
Ašnir noriu į uždarą!
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai