Sveikos damos,
Pas mane jau veikla prasidėjo šiandien 6 ryto. Įdomi tokia😁 Kas 6 minutės iš kart skausmingi sarėmiai prasidėjo, nors naktį kai kietėjo kelis kart nebuvo skausmo. O 6 ryto pajaučiau kaip mėnesinių skausmą. Paleido vidurius. Apačioj pilvo jaučiu skausmus, po to į strėnas plito. Atvažiavo tėvai išsivežė šuniuką, dar nusipraust su vyru spėjom😁 8 ryto buvau klinikose. Fiksavo sarėmius kas tris minutes, tada pažiūrėjo kaklelis tik 1 cm prasivėręs. Atėjo gydytojas, padarė išsamų echo, apžiūrėjo pilvą, išmatavo. Viskas gerai mano mažylei. Sveria 3260 su paklaida 400 gr, nes galvutės neišmatavo jau, nes įsistačius jau. Nusprendėm, kad lauksiu namuose tolimesnės veiklos, nes neaišku kiek čia laukt reiktų ligoniniai tos veiklos didesnės. Sako laukiam natūraliai kol prasidės dar. Sarėmiai pakenčiami, bet tikrai jie nesilpnėja, tai kaip sako gal grįži namo ir po pusvalandžio parvažiuosi, o gal sako savaitę dar vaikščiosi. Tai vyras atvežė pas tėvus. Vakare kai baigs darbą matysim kokie skausmai bus. Sako jei jau negalėsi kentėt ar nubėgs vandenys tai grįžt atgal. Tai va, laukiu. Skausmeliai reguliarūs užeina. Nuojauta sako, kad iki ryto laikysiu ant rankų savo princesę❤️
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus