2019liepa parašė:
Pagaliau ir aš finišo tiesiojoje - lyg irapie 12:30 šiandien lyg pradėjo lašėti vandenys, apie 14 val. buvau Klinikose, apžiūrėjo, tikrai vandenys bėga... bet k…
Sekmes kuo didziausios!!! Nekantriai lauksime naujienu!;)
2019liepa parašė:
Pagaliau ir aš finišo tiesiojoje - lyg irapie 12:30 šiandien lyg pradėjo lašėti vandenys, apie 14 val. buvau Klinikose, apžiūrėjo, tikrai vandenys bėga... bet k…
Sekmes kuo didziausios!!! Nekantriai lauksime naujienu!;)
Man 7 ryto nubėgo vandenys. Kaklelis neprasiveres , iki siol guliu, skatina . Bet labai lėtai viskas vyksta 😱 panašu , kad dar teks kentėt . Nes jauciu tik gan stiprius bet retus saremius . O nesenai apžiūrėjęs gydytojas sakė , kad dar teks paskatint , kad dar ilgas kaklelis 😱
edernesta parašė:
Aš turiu kitą bėdą, mano sūnus tiek ramus ir taip įminga, gali daryti ką nori niekas nepadeda, kad pažadinčiau ir galėčiau pamaitinti, dabar sugalvoju tik nueiti pa…
Mano dukra tokia budavo. Tai is pradziu zadindavau kas 3 val.kad pamaitinti, o po to pasidomejau daugiau, ir nebezadindavau. Maitindavau, kai pabusdavo pati. Ir jokiu bedu, ir jinaj budavo pailsejusi, ir as pati. Sociai valgydavo, nebudavo su tuo problemu. Naktimis budavo ir kad 8 valandas ismiegodavo, kol pabusdavo pavalgyti. Tai manau tiesiog reikia mums isiklausyti i vaiko poreikius ir mažiau stresuot. Jei ramiai miega, vadinasi viskas jam gerai
RamiBanga parašė:
Mano dukra tokia budavo. Tai is pradziu zadindavau kas 3 val.kad pamaitinti, o po to pasidomejau daugiau, ir nebezadindavau. Maitindavau, kai pabusdavo pati. Ir jok…
Kiek skaičiau, tai pavojinga bent pačioje pradžioje tiek laiko nemaitinti vaiko, nes gali būti nukritusi gliukozė ir vaikas tiesiog silps. Po kažkurio laiko, jei svoris vaikelio normaliai auga, turbūt jau galima ir neprisilaikyti tos 3h taisyklės, ilginti tarpus tarp naktinių maitinimų ir džiaugtis ilgesniu miegu. Bet pradžioje tikrai geriau atsargiau elgtis.
da13noriukas parašė:
Ar labai buvo sumazeja judesiai pries pat gimdymo diena? Atrodo, kad paraginu pajudeto viena kart sujuda ir ramu kokia valandele, galvoju gal jau sianakt ar ryt sug…
Maniškė dienomis rami net ir raginant, o į vakarą vėl prasideda karnavalai pilve, galiu matyti kaip kojytę iškiša. Iki termino - 2 dienos. Bet turbūt reikia nusiteikti nešioti ilgiau jau..
RamiBanga parašė:
Mano dukra tokia budavo. Tai is pradziu zadindavau kas 3 val.kad pamaitinti, o po to pasidomejau daugiau, ir nebezadindavau. Maitindavau, kai pabusdavo pati. Ir jok…
Tikrai ne su 1 dienos kūdikiu taip reikia elgtis. Pradžioj paskaitykit, visur rašo, gydytojai sako ne didesni nei 3 valandų tarpai
Terminas buvo 29dieną rugsejo. Vakar 4val ryte prasidejo nereguliarus saremiai. Nei kamštis salinosi nei vandenys nubego. 23val jau buvo reguliarus saremiai kas 6min. Vaziavom i priemima, kaklelis atsidares 3cm, ir siandien 9.50 gime musu berniukas. Kamstis tik siandien 7ryte pasisalino ir vandenis nuleido. Visa naktis buvo labai sunki ir skausminga, siandien net nuo rekimo skauda gerkle 😀 nenoriu gasdinti, as pirmakarte. Noriu palinketi visoms dar nepagimdziusioms stiprybes ir jegu 😊♥️
Rouzz parašė:
Tikrai ne su 1 dienos kūdikiu taip reikia elgtis. Pradžioj paskaitykit, visur rašo, gydytojai sako ne didesni nei 3 valandų tarpai
Niekas ir nesako, kad su vienos dienos kudikiu.
Pati pradzioje zadindavau, kiek tiksliai laiko zadindavau, nepamenu, nes jau buvo senokai tai.
Linaro parašė:
Terminas buvo 29dieną rugsejo. Vakar 4val ryte prasidejo nereguliarus saremiai. Nei kamštis salinosi nei vandenys nubego. 23val jau buvo reguliarus saremiai kas 6mi…
Sveikinimai ☺️ ramų naktų 😊
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai