Saulužė13 parašė:
Sveikos,
Gal žinot kada duoda nuotraukėlę echoskopuojant? Nes buvau jau du kartus ir nedavė…
Aš kadangi ėjau privačiai, greičiausiai dėl to gavau dovanų išsinešti 5sav. Dabar eisiu 7sav., tikiuosi antros foto 🥰
Saulužė13 parašė:
Sveikos,
Gal žinot kada duoda nuotraukėlę echoskopuojant? Nes buvau jau du kartus ir nedavė…
Aš kadangi ėjau privačiai, greičiausiai dėl to gavau dovanų išsinešti 5sav. Dabar eisiu 7sav., tikiuosi antros foto 🥰
Noriu tikėti... parašė:
Na as pries savaite laiko buvau pas daktarus tai buvo 6+4 ir jau mate sirdute viskas gerai sake.
Ir man atleido krūtinę, nebe tokia išpurtus, bet čia gal normalu ;)
Vasara1989 parašė:
Sveikos, mergaites! Jungiuosi ir as! Jau buvau pas gydytoja, patvirtino, kad nestumas gimdoj, dabar reikia palaukt pora savaiciu, kad isgirsciau sirdele! 🤗
Sveikinimai!!!❤
Saulužė13 parašė:
Sveikos,
Valdiškai einant tai nelabai duoda...Nebent paprašyt..
Ro_s parašė:
Sveikos, nuo kada pradėjo jus kankinti,, rytiniai pykinimai"? Man dabar 6,5savaites, ir jau kelinta diena kankina, atrodo net iki išsekimo, ir į maista tik vakare p…
Man gydytoja sake taip: "dziaukis kol gali, nes nuo 7 savaites prades pykint" 😁 tai laukiu 😁
Ro_s parašė:
Sveikos, nuo kada pradėjo jus kankinti,, rytiniai pykinimai"? Man dabar 6,5savaites, ir jau kelinta diena kankina, atrodo net iki išsekimo, ir į maista tik vakare p…
Man su pirmu nestumu nebuvo jokiu pykinimu, tik pora kartu masinoje nuo kvepaliuko..
Tai man irgi idomu kaip cia su tais pykinimais 🙈🙈
Siandien ryte gryzau is darbo ir visa ryta kankino pykinimas.. niekaip uzmigti negalejau.. 😈 vaikstau ir krutineje stovi tas visas pykinimas.. sako mineralinis padeda.. atsigeriau tai dar labiau bloga pasidare 🤢
RobbieJ parašė:
Kaip gerai, kad aš ne viena, pasirodo![]()
Aš jaudinuosi truputi nes pirmas vaikas, kraujo tyrima darys tik 24 nėštumo savait…
Nezinau ar jus lt, bet lietuvoje kraujo tyrima daro 12 savaite ir pakartotinai 24-28 savaitem. Iesko antikunu kumbso metodu( tyrimas taip vadinasi). Jeigu nerasta tai suleidzia vaistukus 28-30 savaite ir tada dar po gimdymo butinai. Jeigu randa tada jau ten 3 lygio ligonineje yra reikalu. Mes esame dare atskira tyrima 15 savaite su pirmuoju nestumu- vaisiaus kraujo dnr is mamos kraujo, brangus tyrimas ~200 eur synlabe ir northway vilniuje tik daro, ir nustato vaisiaus rh, - ar +.
Bezdzione parašė:
Nezinau ar jus lt, bet lietuvoje kraujo tyrima daro 12 savaite ir pakartotinai 24-28 savaitem. Iesko antikunu kumbso metodu( tyrimas taip vadinasi). Jeigu nerasta t…
Dar papildysiu kad po persileidimu suleidzia jeigu moteris turi rh-
Ro_s parašė:
Kankinuosi nuo 5sav.Tai jau trečia sav prasidėjo..Numečiau 6kg..Nieko nuryt negaliu...bet ryju per prievartą..Ir taip nuo ryto iki vakaro...
Sveikos. Neįsivaizduoju, ar esu nėščia, visi simptomai kaip prieš menstruacijas buvo, jau ir paketus dėjaus nakčiai, ir pagal mano skaičiuoklę mėn. vėluoja 7 dienas.. na dar lauksiu, vakar ir stiklą vyno išgėriau.. ir jau šiandien vienu metu tikrai atrodo prasidėjo, pasitikrinu ir nieko. Tai va, būtų tikrai netyčiukas. Turim sūnų, galvojau apie antrą vaiką, bet ne dabar.
Pirmas gimdymas buvo staigus extra cp nuleidus vandenims iškrito virkštelė, retas atvejis toks.
Dabar galvoju, tai negi aš nėščia.. Dar keista būna, kai rašot, kad speneliai jautrūs, man to nėra ir su pirmu nėštumu nebuvo
įdomus pojūtis turėtų būt
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai