Doviliukassss parašė:
Pasidalinsiu žinoma, kaip išlaukti 10 h🙈😄
O manę tik po savaitės laukia trečias susitikimas😊 Jaudinuosi belekaip...Ar viskas gerai,ar paaugo kiek reikia,ar vystosi...Siaubas🙈
Doviliukassss parašė:
Pasidalinsiu žinoma, kaip išlaukti 10 h🙈😄
O manę tik po savaitės laukia trečias susitikimas😊 Jaudinuosi belekaip...Ar viskas gerai,ar paaugo kiek reikia,ar vystosi...Siaubas🙈
Soony parašė:
Deja, galiu pasakyti, kad berniukui lygiai taip pat mamos reikia. Mano trimetis totalus mamyciukas yra
Negasdinkit manęs 😂😂😂
Suplėšys mamą į gabaliukus 😁
Vasaros mergaitė parašė:
Na taip, gal čia truputi per daug pasakiau visą dieną ✌️ o kitas tuo metu su tėčiu...
Aš tai irgi dažnai pabijau, kad kaip čia reikės suvadybint savo laiką DVIEM vaikam. Tui labiau, kad turiu ir savo daug laiko reikalaujančių pomėgių, kuriems laiko spėju atsiras tik kai abu vaikus paleisiu į darželius. Na bet tą turbūt visos mamos jaučia tą nerimą artėjant pagausėjimui. Prieš pirmą vaiką išvis neįsivaizduoji, kaip viskas pasikeis, prieš antrą bijai, kad nepersiplėši. Gal viskas bus visaip kitaip nei įsivaizduojam. Realiai, jeigu viskas man ir vyrui bus ok, jei būsim sveiki ir galėsim dirbti normaliais dabartiniais tempais, tada turėtų viskas kažkaip susidėliot. Sunkiau būna, kai tenka augint vienam iš tėvų, dažniausiai mamai, ir tuo pačiu dirbti trimis etatais dėl didesnių pinigų pragyvenimui. Tai tada tikrai nei sekmadienių, nei šeštadienių, nieko nelieka.
Man jau arteja 12ta savaite, bet tokia suduva su skrandziu. Bangom tas negerumas, bet maista meciau jau paskutinius 2 menesius. Aplamai niekas nebeskanu. Prievarta kazka ikisi, fui fui, galvojau jau bus geriau tokiu laiku, bet kaip sh... taip sh... ir miegas amzinai kankina.. galeciau istisai miegot. Jegu nulis
Enigma1982 parašė:
Man jau arteja 12ta savaite, bet tokia suduva su skrandziu. Bangom tas negerumas, bet maista meciau jau paskutinius 2 menesius. Aplamai niekas nebeskanu. Prievarta …
Aš skaičiau, kad 8-12 savaitėmis didžiausiu tempu gaminasi hormonai, dėl to ir būna blogiausia. Paskui pagerės, gal ne iš karto po 12 savaitės, bet pagerės
laikykitės (laikykimės), jau labai nemažai iškentėjot.
Vasaros mergaitė parašė:
Na taip, gal čia truputi per daug pasakiau visą dieną ✌️ o kitas tuo metu su tėčiu...
Galiu paguosti, pas mane antras berniukas, tai jam labiau mamos reikia nei dukrytei 🤣
Pas jus kaip sakot didelis skirtumas bus. Bet pas mane kai mazesnis, tai net kojas rankas mano atsidaline esam 🤣 abu ant keliu nori sedeti, abu nori buti apkabinti, tai viena rankyte ir kojyte mamos dukrytes, kita rankyte kojyte mazylio 🤣🤣🤣🤣 kitaip neimanoma 🤣🤣🤣🤣
meiles_kibirkstele parašė:
Galiu paguosti, pas mane antras berniukas, tai jam labiau mamos reikia nei dukrytei 🤣
Niu baikit baikit čia jau mane prigazdinsite... 😂😂😂
Doviliukassss parašė:
Jau po vizito viskas idealu, gražu mums 7+4 🥳❤️
Kaip nusiraminau Jūs neįsivaizduojate🙏
Labai sveikinu! 🥰
Pati dar niekad cia nerasiau, bet vis paskaitau, vis jauciausi nedrasiai dar jungtis, bet tikekimes viskas bus ok. Mano pasimatymas su mazyliu bus spalio 20 tik
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai