Rodo parašė:
Visai nemiega per visą dieną?😮
Nemiega .....
Rodo parašė:
Visai nemiega per visą dieną?😮
Nemiega .....
Rodo parašė:
Na,kol kas jokių dūrių nenoriu🙈 Bet gal darysimės,tik pastebėsiu šias dvi savaites. Jis pas mane daugiausia vezime,tai nežinau ar įmanoma perdozuoti to vit D. Dabar…
As dariau vit D vaikui. Tai jis normose. Gal duosiu kas antra diena po lašiukai. O kraują imant užsikabinau ji ant krūties tai nei cypt. Viskas puikiai praėjo. Kažkada čia grupėje rašė kad jeigu įmanoma reikia zindyt vaiką kai kraują ima- skiepa duria ir vaikas neverkia. Tai visiškai pasiteisino.
Jis miega kol ji supuoju vezime ar ant ranku. Kai tik nustoju, prabunda ir verkia.. visada buvo problemos su miegu. Budavo viena diena pamiega kokia valanda, kita 3 val, kitas gali ir pusvalandi ar isvis nemiegot.. o dabar isvis visos dienos is eiles be dienos miego, o as niekooo negaliu pasidaryt. Ant ranku manau kazkiek pamiegotu, bet tik uzmigdau ir einu pvz pietu gaminti, prasideda asaros. Tuo tarpu nakti 22 val uzmiega ir tada dazniausiai iki 6 miega, pamaitinu ir buna net iki 11 pramiega. Siandien atsikele pries 11. Dabar vel neuzmigdau pietu. Tik nustoju sutuot vezima ir ji palieku uz 5 min riksmas..
Liepa1234 parašė:
Jis miega kol ji supuoju vezime ar ant ranku. Kai tik nustoju, prabunda ir verkia.. visada buvo problemos su miegu. Budavo viena diena pamiega kokia valanda, kita …
Na,belieka pasidžiaugti,kad naktį pamiega..Nors tas kūdikių gebėjimas miegot ant papo,ant rankų ir vos pajaučia,kad guldai į lovytę,akirmirksniu gyvas,tai mane vis dar stebina🙈
Aurn parašė:
Keista kad pati daktare lauže žvakutę. Visur rašo kad laužyti nerekomenduojama, nes nežinai ar nulauši vaistą ar tiesiog vazeliną 🤷♀️
Labai jautri virskinimo sistema visa ir labai stiprus prakaitavimas. Kiek tai susije su perdozavimu niekas nezino, bet kiek ieskojom priezasciu gydytojai vis minejo kad greiciausiai del susikaupusio vit d pertekliaus. Bet dukra taip neprakaituoja. Sunus visas slapias buna kiekviena nakti, patalyne as kasdien jam keiciu, nes jis tiesiog atsikelia slapias nuo prakaito... jei visi vaikai suprakaituoja pajudeje, palakste maniskis suprakaituoja tiesiog ziuredamas filma... ir kiek tampiausi per gydytojus sake deja nieko daugiau nesimato tad vienintelis logiskas paaiskinimas organizmo apnuodijimas vitaminu d ir dabar vos gaves vit d organizmas ji atmetineja. Tai man jau panika su tais lasiukais. Bet ten pas mus ir perdozuota stipriai buvo, buvo ziema tai daviau kaip sake gydytoja o ji didino stipriai iki 7lasu jau kai pasiekem parai tada as neapsikenciau ir lekem daryt tyrimo. O del virskinimo irgi neaisku, na gal toks organizmas tiesiog bet kaip mazi vaikai atpila tai mano sunui refliuksas iki dabar islikes. Buna pavalgo pietus ir tiesiog atpila viska fontanu. Gydytojai orgi sieja su tuo. Kaip yra istiesu as negaliu patikrint ;)
Rodo parašė:
Na,belieka pasidžiaugti,kad naktį pamiega..Nors tas kūdikių gebėjimas miegot ant papo,ant rankų ir vos pajaučia,kad guldai į lovytę,akirmirksniu gyvas,tai mane vis …
Jie taip pajaucia..
Ka pastebejau, tai maniskis kokia savaite kaip isvien kisa ranka, pirstus i burna, seiles teka ir pan. Anksciau to nebuvo. Ar cia gali buti dantys?
Rodo parašė:
Na,kol kas jokių dūrių nenoriu🙈 Bet gal darysimės,tik pastebėsiu šias dvi savaites. Jis pas mane daugiausia vezime,tai nežinau ar įmanoma perdozuoti to vit D. Dabar…
Na mes ir nebunam kasdien lauke. As labai mazai duodu i savaite viena lasiuka, tai dar padukai neprakaituoja rankos tai slapios nes istisai burnoje
Liepa1234 parašė:
Jie taip pajaucia..
Ka pastebejau, tai maniskis kokia savaite kaip isvien kisa ranka, pirstus i burna,…
Pas mus jau apie mėnesį laiko taip. Čia raidos etapas🙂 Aišku,nežinia,gali ir dantys lysti🙂
O dėl miego,vakar migdžiau pietų,tai aš pirmesnė lūžau😄 Šiandien irgi baigiu užmigt,o maniškis laikosi,žiūri į lubas ir nemiega😄
Jusia parašė:
Na mes ir nebunam kasdien lauke. As labai mazai duodu i savaite viena lasiuka, tai dar padukai neprakaituoja rankos tai slapios nes istisai burnoje![]()
Jo,pas mus irgi slapios išvien😄 Dabar ir švarios visad,tik šuns plaukai kimba🙈
Rodo parašė:
Pas mus jau apie mėnesį laiko taip. Čia raidos etapas🙂 Aišku,nežinia,gali ir dantys lysti🙂
Is kur pas juos tiek jegu
as atrodo buna migdau, pati jau kimarinu, o jis ziuri i mane ir sypsos
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai