2022.08.19 07:38 (prieš 4 m.)
Mano princeses irgi nemiega diena. Tai jau irgi visai sunkoka. Svarbiausia,kad po pietų būna tokios, kad nepabūna vienos. Net gulėt nenori nei lovelyje nei ant grindų. Tinka tik bb, ir tai visą laiką supti reikia, nes pačios neišsisupa dar pačios. Tai nieko nepasidarau irgi visiškai. Į wc greitu žingsniu. Užkast irgi ristele bėgu kažko pasiimt😅 ir dar. Maitinu nutrauktu mp. Tai plius tie plovimai visi🫣😅 viliuosi, kad čia toks etapas, nes nu 😅🥹 kad jas nulaužti naktiniam miegui, tai išskirtiniais atvejais 22:30. Dažniausiai be 24val neužmiega🫠 keliasi apie 4 ryto. Po to apie 6:30. Ir jei nusiteikusios pamiega iki 10. Labai labai retai, kai miega pietų miegelio. Dažniausiai viena pasnaudžia 10 min, kitą kart kita. Dažnai pasikviečiu sesę ar mamą į pagalbą, nes pritrūksta laiko tiesiog elementariems dakykams. Nors jau taip nebestresuoju kai jos kartu verkia, o man pvz reikia buteliukus išsiplaut. Jos dabar mėgsta kartu nemiegot, kartu kakot, kartu verkti🥹😅🫠🫥 labiausiai liūdna, kad sunku jas mankštinti, ant pilvukų guldytis. Tai veina to nori,kita nenori. Negaliu labai sunervinti, nes pieną nusitraukinėt turiu, o ant rankų dvi dar nepaimu 😅🫣 ir kai tie karščiai nei į lauką negalim išeiti, tai 🫠🫠🫠 būna atsisėdus paašaroju, kad pritrūksta rankų. Džiaugiuosi,kad vyras grįžęs iš darbo labai padeda. Bet būna dažnai, kad su jomis abu pakankamai darbo turim. Tai poilsio horizonte nesimato😅 vis laukiam laukiam tų lengvesnių etapų, bet kaži ar jie bus. Visi savaip sudėtingi. Va kol aš čia guodžiausi, ėmė ir užmigo panos😅😅💞