Dolen parašė:
Turiu klausimą kas daretes 18-20 sav skana, ar kam nors rado paryškinta vaisiaus žarnyną? Kai pirmo laukiausi nieko tokio nebuvo, o dabar išgirdau ir nesuprantu čia…
Aš jau dariausi, bet nieko apie tai neminėjo.
Dolen parašė:
Turiu klausimą kas daretes 18-20 sav skana, ar kam nors rado paryškinta vaisiaus žarnyną? Kai pirmo laukiausi nieko tokio nebuvo, o dabar išgirdau ir nesuprantu čia…
Aš jau dariausi, bet nieko apie tai neminėjo.
justukas111 parašė:
Sveikos merginos, ar kuriai nors dar spazmuoja gimda? Toks jausmas lyg ji susitraukinėtų, 2-3 sekundėm sukietėja ir vėl atleidžia. Daktarė jau yra paskyrus gerti Ma…
Taip, tik man uzeina toks stiprus sunkumas, kad atrodo turiu prisesti tuo metu ir vakar kai buvau pas daktare kaip tik buvo tas momentas ir paziurejusi pasake, jog vaikelis apsivertes ir galvele labai zemai, todel matyt jauciu tokius jausmus, kai jis vel pakeicia pozicija, praeina.. siaip as labai jauciu judesiukus, tai jis pas mane aktyvuolis, labai stipriai kruta.. tai matyt isispiria kazkur ir man iskart pasijaucia kol neatleidzia
Flamingaa parašė:
Taip, tik man uzeina toks stiprus sunkumas, kad atrodo turiu prisesti tuo metu ir vakar kai buvau pas daktare kaip tik buvo tas momentas ir paziurejusi pasake, jog …
Nes šiandien tai ypatingai, kas pora minučių vis spazmuoja, bet nėra skaudžiai tik yra toks tempimo jausmas
justukas111 parašė:
Nes šiandien tai ypatingai, kas pora minučių vis spazmuoja, bet nėra skaudžiai tik yra toks tempimo jausmas
Manau, kad siuos jausmus as jau praejau pries geras pora savaiciu ir tikrai padejo magnis. Daaar labai padejo melisu arbata, po 0,5 l isgerdavau, bet kiek zinau ji nera labai gerai nestumo metu, taciau jau kai kietedavo iskart magnis + melisos.. nepamainomas dalykas man. Antroje dienos puseje jau su skuota namie grindis uzsimirsus plaudavau
Krista05 parašė:
ar galite padeti kaip suprantu maza rizika o lytis ?
Nematau lyties🤔
Flamingaa parašė:
Manau, kad siuos jausmus as jau praejau pries geras pora savaiciu ir tikrai padejo magnis. Daaar labai padejo melisu arbata, po 0,5 l isgerdavau, bet kiek zinau ji …
O gerdavote irgi magnio diasporalio miltelius? Po kiek pakelių į dieną?
Rodo parašė:
Nematau lyties🤔
Turbūt nepadarė, nors prašyta buvo.🙄
justukas111 parašė:
O gerdavote irgi magnio diasporalio miltelius? Po kiek pakelių į dieną?
Po viena paketeli, daugiau kazkaip bijau. Ir dabar buna isgeriu, jeigu zinau, kad aktyvesne diena laukia ir jauciu kazkoki sunkuma.
Krista05 parašė:
Turbūt nepadarė, nors prašyta buvo.🙄
Y chromosomos nerasta, reiškia mergaitė bus (bent jau aš taip suprantu).
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai