Labas merginos,
Atėjau turbūt labiau paguodos 😔
Aš niekaip nesuprantu kas vyksta. Turėčiau atrodo džiaugtis viskuo. Turiu sveikus vaikus,vyra gera. Turiu darbą.
Tačiau neseniai įsidarbinau kitoje įstaigoje. Kur tikrai reikalaujamas atidumas. Ir visi kiti reikalavimai nesiplėsiu. Ar čia man vienai-labai tikiuosi yra daugiau,aš pasimetus ir nesuprantu. Yra dieninis darbas su žmonėmis. Sąskaitomis už paslaugas ir panašiai. Kad ten padarau klaidų tai visko būna. Bet kažkaip išsitaisau. Tačiau turėjaj naktinę. Aš nusuvokiu kur dingo mano žinios tai ką buvau išmokus. Pasidariau išsiblaškius,pamirštu labai viską. Toke kvailelė pasijaučiu. Pridarau nesamonių per tą neatidumą. Apsidžiaugiu kad pasidarau vienus darnus. Tai jie prieš kitus menkniekis. Ir tada galvą suku kaip daryti kitus būtinus darbu. Tačiau kaip besistengčiau vis kažkur paslysta. Prieš koleges atrodo vos kad specialiai darau. Blembačke norisi spiekt rėkt. Kažkoke ne savame kailyje jaučiuosi. Darbas man labai patinka. Bet aš nesuprantu kas vyksta.
Nėštumas man nepirmas. Ketvirtas. Tačiau net su keliom kolegėm kalbėdavom pradžioje apie beveik viską. Dabar jos net nelabai linke bendrauti. Už mano padarytas klaidas darbe. Aš pasakau kad juk darau tai nespecialiai. Dirbu ten jau beveik mėn.sekmad.bus mėnesis. Jaučiuosi lyg įmesta kažkur kur jau nebe susitvarkau.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus