Bugiwugi parašė:
Aš guliu papą išmetus kartu su ja kol ji miega. Taip išmiegam po 1,5-2 h. Vienas vaikas, tai galiu sau leist dykinėt 😀
Grynai tik tokia ir išeitis
Bugiwugi parašė:
Aš guliu papą išmetus kartu su ja kol ji miega. Taip išmiegam po 1,5-2 h. Vienas vaikas, tai galiu sau leist dykinėt 😀
Grynai tik tokia ir išeitis
Bugiwugi parašė:
Viską, kas ekologiška: frosh, balance, 7 generation ir kiti brangesni. Stebiu, kam akcijos.
Akcija maximoj dabar 40% iki 25d
Hamakis parašė:
Mes šituo klausimu labai lucky. Mažylis valgo atsibudęs, o miegoti visada eina pats. Reikia pagauti jo 3 žiovuliuką (butinai ne anksčiau ir ne veliau), paguldau į j…
Kazin kuo jis skiriasi nuo iprasto miegmaisiuko?
O kalbant apie budravimus, tai maniske 45 min buna visai gerai nusiteikusi, tada pradeda zirzelioti ir ties 50-60 min budravimo jau akytes trinti. Tai tada po truputi jau migdyt reikia. Kartais po 10 min luzta, kartais dar pusvalandzio prireikia. Tai koncertuoja istisai. Priesinasi miegui, nors nori miegot. Pamiega 40 min. ir kaip laikrodukas nubunda. Tada vel viskas ir naujo. Ilgiau tik pietu miego (apie 14 val) miega - jei pasiseka ~2 val. Ir paskui iki vakaro vel tais paciais intervalais. O nakti tai tfu tfu tfu gerai visai dabar. Negaliu skustis. Uzmiega po masinio koncerto (rekimu, klyksmu ir pan) ~21-22 val. Migdyt pradedam jau po 20 val. Ir ismiega iki 9 val. Nakti keliasi kokius 3-4 kartus pavalgyt (maitinu mp) ir siaip buna pasimakaluoja, bet mane isbudina, bet pati pasimuiscius vel sminga. Tai kaip ir neblogai to miego man kliuna :)) bet visi migdymai yra priimami labai priesiskai, neapsienam be rekimu niekaip, tai kadangi diena daznai miega, tai jau nebelaukiu tu ziovuliuku ir akiu trynino nes pipiec kaip isvargina :/
Ragane parašė:
Iš komentaro supratau, kad irgi choristę auginat? Pas mus irgi prieš miegą klykia.
Ragane parašė:
Nezinau kas geriau: ar migdyti su burbėjimu ir keltis 5-6 h ryto, ar migduti su riksmais, bet išmiegot iki 9 h 😀😀
Amarila parašė:
Maniškis puikiai užlūžo, kai vakar vonioje su ratu ant kaklo prisiplaukiojogal idėja vakaro choristams? Užmigo 21:30 galutiniam miegui, prabudęs buvo 2 kartus. …
Jau tvirtai laiko galvytę? 🙂 Nes mum kineziterapeutas sakė galima dėti kai jau tvirtai laikys, o dar siūbuoja jis kartais 🙂🙂 tai prisibijau leist, bet sakau gal nieko tokio nenutiks jei pabandyt🙂
Kortani parašė:
Jau tvirtai laiko galvytę? 🙂 Nes mum kineziterapeutas sakė galima dėti kai jau tvirtai laikys, o dar siūbuoja jis kartais 🙂🙂 tai prisibijau leist, bet sakau gal nie…
Hmm dėjau ir mažesniam, nes ant rato nuo 3kg rašo 🤔 vaikas mano vandenyje kaifuoja. Man kinez sakė galima, kai baseine buvau, svarbu prižiūrėti, kad plauktų, o ne nuo dugno šokinėtų
Amarila parašė:
Hmm dėjau ir mažesniam, nes ant rato nuo 3kg rašo 🤔 vaikas mano vandenyje kaifuoja. Man kinez sakė galima, kai baseine buvau, svarbu prižiūrėti, kad plauktų, o ne n…
Reiks gal pabandyti, nes maniškis irgi vandeninis žmogelis😊
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai