2022.02.20 09:55 (prieš 4 m.)
Amarila parašė:
Nu cmon. Neturint vaikų neįmanoma pasiruošti morališkai! Aš irgi neįsivaizdavau laiko po gimimo, nors ne vieną knygą perskaičiau apie gimdymą ir laiką po. Jei nesi …
Na nežinau kaip Jums, bet aš visą nėštumą sau kartojau, kad tai paskutinės naktys kai išsimiegosiu, nusiteikiau, kad man vaikas ištisai valgys, verks ir kakos. Visi kartojo, kad dušo nematysiu kokias 4-5 dienas, būsiu pati nepavalgius, persmirdus pienuku ir neturėsiu kada prisėsti pailsėti normaliai. Ir po visų tokių nuteikimų galiu pasakyt, kad man dabar daug lengviau viską išgyvent, nes tikėjausi kažko blogiau.😂 Nekalbu nei apie emocijas, nei apie dar kažkokius vidinius dalykus. Bet visi žino, kad tokie mažiukai yra papinukai ir jiems reikia mamos artumo ir šilumos! Bet taip gi amžinai nebus. Atkentėkit tuos kelis mėnesius, paprašykit, kad koks artimasis leistų tas porą valandų tarp maitinimų numigti, galų gale visur ir visada su savo vaiku miegu kartu kai esu pavargus. Paskui raudosim kur prabėgo tas laikas. Juk mums niekur skubėti nereikia, o buitis palauks. Kad ir kaip sunku, bet nu pripažinkim - reikia išgyvent ir kitaip nebus. O kaip dėl pirmo vaikelio, tai mano nuomone ne ką lengviau ir toms, kurios antrą ar trečią vaikelį gimdo. Juk vistiek nežinai ko gali tikėtis, visi vaikučiai skirtingi, o dar kur pamaitinus mažąjį drakoniuką vietoj to, kad pati pasnaustum turi bėgti su kitu užsiimti. Niekad tam nebūsi pasiruošęs, bet visada gali kažkaip geriau tam nusiteikti🤷🏼♀️🤷🏼♀️