Miss Fine parašė:
Ačiū visoms už palinkėjimus!
Jau gimė trečias sūnus šiandien. 3920 g ir 53 cm., 14.05. Gimdžiau AGN. vandenis n…
Sveikinimai 🥳🥳🥳
Miss Fine parašė:
Jau gimė trečias sūnus šiandien. 3920 g ir 53 cm., 14.05. Gimdžiau AGN. vandenis n…
Sveikinimai 🥳🥳🥳
Miss Fine parašė:
Sveikinimai!
Merginos, atvirkstinis klausimas dabar
ka daryti kai pieno PER DAUG?...
Krutys per pilnos, skauda, o mazius tiek nesuvalgo...
Labai bijau mastito, ar kaip ten vadinasi
Paskaiciau straipsni, tai nebent arbatas gert slopinancias ir vesint...bet siaip gal kokiu know how zinot dar?..
Chinchinke parašė:
Merginos, atvirkstinis klausimas dabarka daryti kai pieno PER DAUG?...
Prieš maitinima sildyt, tada pries duodant kruty nuspausti 10 pns lasu, kad vaikui butu geriau paimti. Po maitinimo sAldyti krutis is apacios, tik nedet ant speneliu apie 20 min. Man padejo..
Chinchinke parašė:
Su tuo pačiu vargau.. Man asmeniškai padėjo tik laukimas.. Nes dabar dar krutys nesusigaudo kokie vaiko poreikiai ir gamina per daug... Man buvo sunkiausia pirma savaitė, po jos susitvarkė viskas.. Tik nenutraukinėkite per daug.. Man padėdavo nuimti skausmą ir perteklių pastovėjimas pasilenkus po šiltu dušu, tada ir pienuko biški nuvarvėdavo ir būdavo lengviau...
Miss Fine parašė:
Vajei, kaip smagu skaityt! Sveikinimai! 🌸 man siandien 10d po termino.. savaimine veikla isvis nevyksta
tai kazkada neuzilgo keliausiu vandenu nuleidimui..
Vanille_ parašė:
Vajei, kaip smagu skaityt! Sveikinimai! 🌸 man siandien 10d po termino.. savaimine veikla isvis nevykstatai kazkada neuzilgo keliausiu vandenu nuleidimui..
Nu ka ir Jums lengvo ir greito gimdymo 🤗 kur gimdysite?
Spyglys24 parašė:
Nu ka ir Jums lengvo ir greito gimdymo 🤗 kur gimdysite?
O jau itampa galvelej tai ne tas zodis 😣 as Kauno klinikose, jau savaite 🙄
Chinchinke parašė:
Vėsinti po maitinimo. Dar pora dienų ir turėtų susinormalizuoti.
Vanille_ parašė:
O jau itampa galvelej tai ne tas zodis 😣 as Kauno klinikose, jau savaite 🙄
Ilgai 🙈 ir kaip ten? Man planas kitą savaitę irgi gultis, jeigu iki 28 nepagimdau. Jaučiu ir manęs iš karto neskatins 🙈
Laikykites 🧸
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai