Vaivužeeeeee parašė:
Prisiduodam, 16:13 gimė sūnelis 58cm 4.300.
Gimdymas sunkus buvo bet jau dabar pasimirso visi skausmai, pati plysau labai bet …
Sveikinimai 🥰🥰
Vaivužeeeeee parašė:
Gimdymas sunkus buvo bet jau dabar pasimirso visi skausmai, pati plysau labai bet …
Sveikinimai 🥰🥰
Kornel parašė:
Man buvo atidalije membranas ir kaip raso be sutikimo.... tikrai laaabai skauda. isdraske ten viska, kitaip negaleciau pavadint. Nenoreciau daugiau tokios proceduro…
Na man skaudeno bet tikrai ne buvo labai blogai, bet gal nuo daktaro priklauso dar kaip padaro.
Baby_1 parašė:
Ka nestumo metu nuo gerkles skausmo teko naudoti ir buvo leista?
Isla pastiles siuo metu ciulpiamas vartoju.
MargaritaGS parašė:
Na man skaudeno bet tikrai ne buvo labai blogai, bet gal nuo daktaro priklauso dar kaip padaro.
Ju ten daug rusiu kaip matau. Kokias naudojate?
Baby_1 parašė:
Ju ten daug rusiu kaip matau. Kokias naudojate?
Vectra parašė:
Man pirmo nestumo metu atidalino, nepamenu, kad stipriai skaudetu, tiesiog nemaloni procedura, man taip pat kaip ir kaklelio tikrinimas
Man atidalino membranas per pirmą nėßtumą - iš viso nejutau. Gimdos kaklelio tikrinimų irgi nejaučiau 😄 man atrodo gimdos kaklelis gal nelabai skausmingas, bet skauda, kai vaginos raumenis įsitempia - nors gal visom moterim skirtingas tas jautrumas. Bet kažkiek, kiek išeina, atsipalaiduot padeda.
sveikos👋 tiksliai nepamenu ar sitoje grupeje, bet buvau skaiciusi apie sapnus, kad kelios merginos sapnavo vandeni ir, kad tai reiskia nestuma, nors internete aisku raso ne kokia prasme sapnininkas🙄 gal kuriai su praeitais nestumais buvo kokie pranasingi sapnai, pries gimdyma, po kurio netrukus prasidejo gimdymas?😇
milomila parašė:
Kelių savaičių jus siunčia į ligoninę gimdymo planui?
Buvau ketvirtadieni (38+4). Bet man dave tiesiog toki israsa ligonines, kuriame parasyta, kad neprasidejus gimdymui atvykti 02-01 covid testui, o 02-02 planinei cpo
Vaivužeeeeee parašė:
Sveikinu, koks didelis 😍
Esu priaugusi jau 14kg,su kitais dviem buvau +-24kg☺️
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai