Spyko parašė:
Aš taip pat šilainiuose pas Lesčiova lankausi, irgi skaitau ir galvoju, kad identiškos instrukcijos🙂
Esat patenkinta jos prieziura?
Spyko parašė:
Aš taip pat šilainiuose pas Lesčiova lankausi, irgi skaitau ir galvoju, kad identiškos instrukcijos🙂
Esat patenkinta jos prieziura?
Merginos, ar dar kuri geriat folio rugštį po 12sav? Man gyd.sakė pabaigt ką turiu, blogiau nebus. Bet liko dar beveik naujas visas pakelis. O nuo folio nežmoniškai pykina. Pabandžiau diena negerti, tai kuo puikiausisi jaučiuosi. Tai nežinau tęsti ar ne. Gal turit nuomonių?
@melija parašė:
Merginos, ar dar kuri geriat folio rugštį po 12sav? Man gyd.sakė pabaigt ką turiu, blogiau nebus. Bet liko dar beveik naujas visas pakelis. O nuo folio nežmoniškai …
Man 12+3, vis dar geriu 😉. Pas gydytoją penktadienį, tada ir pasitarsiu dėl tolimesnio vartojimo.
@melija parašė:
Merginos, ar dar kuri geriat folio rugštį po 12sav? Man gyd.sakė pabaigt ką turiu, blogiau nebus. Bet liko dar beveik naujas visas pakelis. O nuo folio nežmoniškai …
Kiek turėjau tiek pabaigiau tai pries 13 sav ir baigės, kadangi turėjau nusipirkus pregnacare ir ten ieina folis tai paskutines dvi tabletes paprasto folio ismeciau ir pradejau gert pregbacare kas antra diena nes ir mityba skurdoka ne viska galejau valgyt del pykinimo ir su sirdim kazkas pradejo darytis nors tytimai ir gerai tai tiesiog geriu vitamimu ta kompleksa ir tfu tfu tfu lyg geriau
@melija parašė:
As nutraukiau, kai sukako 12 sav. Daktare sake, kad gerai padariau
@melija parašė:
Man sake nebegert po 12 savaičių
Stebuklo laukiant parašė:
Na ar jau lenda pilveliai? Man 14sav bet tik kad vakarais kažkiek ispupsta 😁
Pas mane tas pats
Stebuklo laukiant parašė:
Na ar jau lenda pilveliai? Man 14sav bet tik kad vakarais kažkiek ispupsta 😁
Mano antras nėštumas, pilvukas jau senokai matosi 🙂 nors gulit tai sukrenta ir lygu būna.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai