KornNeli parašė:
Priešgimdyviniai. Gal jau įsistatę į dubenį?🙂
Nieko apie tai neišmanau, bet gydytoja neminėjo..
KornNeli parašė:
Priešgimdyviniai. Gal jau įsistatę į dubenį?🙂
Nieko apie tai neišmanau, bet gydytoja neminėjo..
Barbyte parašė:
O ilgam? Man panašu darys cezarį, tai noriu viską sužinoti 😊 Girdėjau po tų katetrių merginom dažnai uždegimas būna ir skauda šlapintis, o kai šlapimo pūslė mano si…
Na man pvz užteko, kad du kartus nuleido šlapimą su kateteriu..po gimdymo geras kelias savaites jausdavau tą vietą 😃
Barbyte parašė:
O ilgam? Man panašu darys cezarį, tai noriu viską sužinoti 😊 Girdėjau po tų katetrių merginom dažnai uždegimas būna ir skauda šlapintis, o kai šlapimo pūslė mano si…
Kiek žinau tikrai neilgam, nes jau po max 24val reikia keltis ir eiti, bandyt pasišlapint ir daugiau judet del kresuliu rizikos. 🙂Žinau, kad tikrai ner malonus jausmas po to pasišlapint, bet tikriausiai gi čia smulkmena. 🙂
Barbyte parašė:
Merginos, o jei daro CP, tai ir kateterį įveda į šlapimo puslę?
Kita diena man išėmė kateteri. Pirmas kartas nemalonus nuėmimo į WC, paskui kaip niekur nieko
viskas bus gerai
Barbyte parašė:
Du turejau cp ir nieko nejauciau nei kaip isiminejo nei veliau viskas buvo gerai
linnutia parašė:
Su pirmagime ryte padarė CP, po pietų jau išėmė tą kateterį. Nieko nepajutau, nei skaudėjo, nei perštėjo, nebuvo uždegimo, bet vistiek pats pirmas savarankiškas išė…
Nes manoji irgi sėdi nuo pat pradžių ☹
Snaudžianti katė parašė:
O kas padeda vaiku pasirūpinti, jei negali kurį laiką keltis? 😊man tikriausiai bus planinis pc, tai taip baisu, geriau pačiai gimdyti, bet placenta nekyla niekaip.…
Keltis gali ir net privalai jau sekančia diena tai pati viską galėsi pasidaryti
o pirma para aš sedeti galėjau tai sėdėdama pampi pakeiti, o lelius daugiau nieko nedaro tik guli šaliai r miega arba valgo
tai pati puikiai susitvarkiau
Barbyte parašė:
O po kiek dienų paleidžia po CP namo? Laiko ligoninėje ilgiau nei po natūralaus gimdymo?
Man CP buvo UK tai mane išleido sekančia diena namo. Čia Lietuvoje man atrodo po 5 dienų
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai