Oduvančikas parašė:
Mano bahuras pats dar neatsiseda🫣nors pasodinus sedi.Atsistoja ant koju lovytei.O jusu jai vaikšto.🙂😀
O ropoja?
Oduvančikas parašė:
Mano bahuras pats dar neatsiseda🫣nors pasodinus sedi.Atsistoja ant koju lovytei.O jusu jai vaikšto.🙂😀
O ropoja?
ana.martianova parašė:
Sveikos, o jūsų mažyliai jau ploja katutes ir daro ate ate? 🙈 jei taip- kada pradėjo? Klausiau daktarės - sakė nėra termino nurodyto. Bet įdomu kada pradeda :)…
Katutes ploja, jau gal porą savaičių. O ate ate tai būna padaro, bet dažniausiai jau po laiko
ana.martianova parašė:
Sveikos, o jūsų mažyliai jau ploja katutes ir daro ate ate? 🙈 jei taip- kada pradėjo? Klausiau daktarės - sakė nėra termino nurodyto. Bet įdomu kada pradeda :)…
Nei ploja, nei mojuoja. Mojavimas iki 1 metų, plojimas iki 15mėn. Atsisiųskit šią programėlę, man padėjo nurimt nuo minčių pertekliaus😄
Deimis parašė:
Nei ploja, nei mojuoja. Mojavimas iki 1 metų, plojimas iki 15mėn. Atsisiųskit šią programėlę, man padėjo nurimt nuo minčių pertekliaus😄
Ačiū!!! Labai naudinga bus! 😍
Sveikos mamytės 🙂 mums 9 mėn prieš pora dienų suėjo, mes mojuojam ate ate visada kai išeinam arba išvažiuojam- tada per mašinos langą moja 😃 ir kai kas nors išvažiuoja, kartais net ir su dviem rankutėm iškart 😁 mojuojam jau nuo kokių 7 mėn., bet ploti dar nemokam. Ir turim du dantukus. Prieš savaitę pradėjom vaikščioti įsikibus į lovą 😊 man kaip mamai (esu pirmą kart mama) tai yra labai dideli mano mažosios Lieputės pasiekimai 😊 kas kart su jos nauju pasiekimu net ašaros akyse susikaupia 🥹🫣😊
ViZu parašė:
O ropoja?
Ropoja
13 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai