Gimle parašė:
Na, pavyzdžiui, mano pirmo gimdymo atveju, po extra cezario, operavusi gydytoja iškart išdavė "paslaptį", kad pati nebūčiau pagimdžiusi, nes vaiko kaukolė buvo gero…
Labai panasus ir mano pirmasis gimdymas buvo, taip pat pasibaige extra CP. Del GD ir insulino taip pat si karta gimdysiu kauno klinikose. Bet akusere klaipedoje minejo, kad negales jie taip drastiskai vel visko skatinti be rastisko mano sutikimo. Tai patare, kad jei kaip su pirmuoju vaiku nubegs tik vandenys ir daugiau jokia veikla neprasides, nepasirasyti skatinimui vaistais. Pati ji uz naturalu gimdyma ir jei tik veikla kursis pati, palinkejo gimdyti paciai, bet jei ne, sake nepasirasineti ir reikalauti CP. Nezinau kiek cia tiesos tame, bet jei tik gales rinktis, tai taip ir darysiu kaip patare.
Pas ka lankotes kauno klinikose? Nes man taip uztikrintai atsakyti negalejo kaip atrodys sis gimdymas, bet minejo kad jei veikla neprasides iki 39 sav., tuomet jau CP, o ne skatinimas laukia.🤔 Na nebent pamegins nuleisti vandenis tikintis, kad veikla prades kurtis pati. Penktadieni dar vykstu i kauno klinikas, tai tikiuosi kad bus dar aiskiau viskas po vizito.🤞
ReDi. parašė:
O kaip yra su cp, visais atvejais vaimiuką deda jei būna tėtis, o ne mamai? Ar tik kai kokios komplikacijos mamai, tada tik tėčiui deda ji? Gal kas žinot? 🤔……
Nors vaikas gime visiskai sveikas, bet niekas nedave jo man. Tik isgirdau kad istrauktas verkia.Tik jau sutvarkyta, aprengta padejo salia kelioms sekundems, dave pabuciuoti ir patrauke kol ten man viska siuvo. 🤷♀️ Tetis isvis pamate vaikuti kolidoriui kelioms sekundems pervezant mus i palata, neleido nei palaikyti. Neplanuotas cezaris, tad vyras lauke kolidoriui, po jo mokamos palatos negavom, tad leido tik pamatyti mus ir islydejo.🫣 Tiesa, gimdziau covido metu.🙂