Gimle parašė:
Remiantis jūsų logika, tai galima ir morkų duot, nes jose irgi yra vandens.🤣
Čia yra du skirtingi dalykai
Jei nesuprantat padėties, apeikit mano klausima, nesityčiojant😑☺️
Gimle parašė:
Remiantis jūsų logika, tai galima ir morkų duot, nes jose irgi yra vandens.🤣
Čia yra du skirtingi dalykai
Jei nesuprantat padėties, apeikit mano klausima, nesityčiojant😑☺️
Dinamika26 parašė:
Nes aš negaunu motinystės išmokų, dėl to grįžtu i darba kad būtų iš ko gyventi, o pabandyti noriu kad vaikas kol darbe būsiu 4-5 h nebūtų alkanas nes neima buteliuk…
Atsiprašau, jei mano atsakymai irgi suerzino. Kiekvienas norim savo tuesą įrodyti ir kartais stipriau įsitikinimus ginam,kai tai susiję su vaiku❤️
Jei nepavyks kitaip, gaima bandyt į žindymo konsultantę nuotoliu kreiptis paaiškinant,kad reikia buteliuko, nes išeinat dirbti - gal kokių dar triukų yra, kuriuos žino ir galėtų padėti. Pvz.yra konsultantė,kur online jai nuperki kavos (min.5 eur) ir ji pakonsultuoja tiesiog intagramu - balso žinutėmis bei atsiunčia reikiamus video, jei reikia ir panašiai.
Oksana D. parašė:
Atsiprašau, jei mano atsakymai irgi suerzino. Kiekvienas norim savo tuesą įrodyti ir kartais stipriau įsitikinimus ginam,kai tai susiję su vaiku❤️
Ačiū ❤️ gal galite pasidalinti kontaktais
Dinamika26 parašė:
Ačiū ❤️ gal galite pasidalinti kontaktais
Ilona Grigutienė. Taip ir rasit instagrame. O jos bio yra nuoroda, kur galima tą kavos puodelį nupirkti. Aš keliskart taip dariau. Tai pirmiausia parašau,kad sveiki, noriu jūsų pagalbos paprašyti,tad pavaišinu kava. Ir tada jau sakai,kur bėda. Tik iškart paaiškinkit, kad grįžtat į darbą ir reik buteliuko
Dinamika26 parašė:
Bandėme švirkštuka tai spjovė😁reiks pabandyt kitokių tiūtių
Dar galit pabandyti pagirdyti iš taurelės 😊
smile_iuke parašė:
Na tai vandens litrais nieks negduoda. Cia manau kalba butu labiau apie pora arbatiniu sauksteliu.
Na sorry, moterys, bet jeigu norit savo nuomonę pareikšti ir negauti kritikos atgal, tai bent argumentus apgalvokit savo nuomonei pagrįsti. Nes frazė "motinos piene vanduo nėra toks grynas kaip pieno mišinyje" galėtų patekti į nusišnekėjimų top'us. Jau vien žodis pieno mišinys rodo, kad tai JAU yra mišinys, o ne grynas vanduo.
Xcoco parašė:
O jus savo vaikucius kaip migdot? Ant nugaros, ar ant sonu ir vis keiciat puses?rekomenduoja ant nugaros, bet kad buna nuguli galvytes
Nakčiai visada guldau ant šono keičiant puses, kadangi daug atpylinėja taip man atrodo saugiau 🙄 O diena visada ant nugaros per pokaitukus😌
Aguona2023 parašė:
kur perkat kokybiškus rūbelius šiuo metu? pvz lindex gal kur nuolaidų matėt? hm kazkaip susitraukė rūbeliai, o lindex puikūs ir po džiovinimo. tikrai malonu naudoti…
Daug iš smėlinukas.lt pirkau. Pepco turiu nemažai, tai visai gera kokybė, bet mažinti. Dabar iš next užsisakiau internetu, daug mažesnė kaina. Bet dar negaliu pakomentuoti kokybės, kol neišskalbiau😊
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai