2024.02.10 22:26 (prieš 2 m.)
InnaB parašė:
Mano mažės dupcė baisiai išraudo. Naudojau weleda, pataisų sporas, bepanthen ir dupcę pupcę. Niekas nepadeda. Gal kažką super atradot? Ir kokias sauskelnes? Pampers…
Sveiki, patarčiau pamėginti weledos su cinku tepalą tepti ne taip kaip parašyta "plonu sluoksniu", o patepti paraudimą storesniu sluoksniu, nes dalis ir į pampersą iškart susigeria. Man taip patarė žind. spec., sakė buvo dermatologų konferencijoje ir ten buvo kalbama apie tai. Kai pradejau tepti storai, per pora dienų dingo paraudimas😊Apiplaunų per kiekvieną keitimą, nusausinu tapšnojant. Bepanthen neprireikė dar nors turiu, o pataisų poras labiau naudojų kasdien, kas antra kartą keičiant pampį, bet paraudimo didelio jos jau nesutvarkys 🫣 Del pampersų nuo gimimo naudojam moony natural. Švelnūs/plonyčiai/nesusiramaloja/ patogūs uždėti ir turi savybę, kad išstumia dregmę į viršų pamperso,lieka sausesnis užpakaliukas- tai jie man atrodo geriausi, tačiau jų minusas, kad būna dažnai prabėga, ypač pasituštinus, jeigu mažylis ant šono guli, nes padaryta, kad neveržtų kirkšniukų. 😏 Dar kartais naudoju ir bambo, prekybcentrio man geriausias variantas ką bandžiau. Iš japoniškų galit pamėginti mulimi dar geros, irgi plonytes švelnios, didesnė kirkšniukų apsauga, tik manajai pilvo juosta kažkaip nors ir lengvai užsegdavau likdavo žymė, tai arba netiko arba gal kažkas sualergizavo, bet draugė juos naudoja, jai patys geriausi😊