Es1323 parašė:
Tai dar ir nuo vaikelio ūgio priklauso😊 vieni juk gimsta 5 kg, kiti vos 2, tai tas vertinimas pagal lenteles toks labai dviprasmiškas
Logiska
Es1323 parašė:
Tai dar ir nuo vaikelio ūgio priklauso😊 vieni juk gimsta 5 kg, kiti vos 2, tai tas vertinimas pagal lenteles toks labai dviprasmiškas
Logiska
zebras parašė:
Ar yra vaikučių, kurie dar nesivarto? Ir kaip sekasi ant pilvuko, kiek laiko per dieną praleidžiat? Ar darot kokias mankštas?
Visiškai nesivarto, jeigu pati nepaverčiu. Užpakalį kartais pakilnoja ir tiek žinių. Kai buvom pas gydytoją praėjusį mėn., sakė dar ir neturi vartytis. Eisim pirmadienį, reikės paklausti. O šiaip lankom baseiną ir mamų su kūdikiais mankštas. Dar tik kelis kartus buvom, be puikaus miego po sporto daugiau jokių pokyčių
zebras parašė:
Ar yra vaikučių, kurie dar nesivarto? Ir kaip sekasi ant pilvuko, kiek laiko per dieną praleidžiat? Ar darot kokias mankštas?
Maniškis labai nemėgo pilvuko laiko, bet gimtastikos kamuolys pralaužė ledus. Po 5-10min ant kamuolio šokdindavau per būdravimo laiką. Bet dabar kamuolį jau apleidom, nes ant pilvuko jau ilgai išbūna. Po 30-60min per vieną būdravimą priklausomai nuo nuotaikos
O dėl vartymosi, tai vartosi maniškis, šliaužti vis bando.
zebras parašė:
Neapsiverčia pilnai dar. Verčiasi ir gaunasi jau ant pilvo pavirtęs, bet rankos užstringa ir nepabaigia vertimosi iki galo. Gaunasi toks persisukęs.😬😃 Rodau jam kaip rankytę ištraukti, bet nepavyksta dar mačiam. Laiko dar turim.
O ant pilvo laiko neskaičiuoju. Visaip būna.
Oksana D. parašė:
Nu kokią nekorektišką šeimistę dabar turim🙈 ačiū dievui, ji tik pavaduojanti. Tikiuos nauja atėjusi bus profesionali. Ji nonstop mano vaiką riebiu vadina. Šįkart bu…
Maniske tiek svere 4 men budama 🙈
zebras parašė:
Va kaip pavirsta ir iš apačios rankos nepavyksta ištraukti dar.

smile_iuke parašė:
O as klausima turiu. Ar jums netirpsta rankos, nu negaliu naktim miegot rankos uztirpsta. Itariu nuo vaiko panesiojimo, pertempiu raumenis ar kazkas ta linkme, bet …
Man žiauriai tirpo nėštumo metu ir ypatingai naktimis. Nieko nedariau, praėjo.. bet dabar jaučiu kairės rankos riešo skausmà, dažniausiai ant tos rankos guldau mažiukà, prausiu, supu ir nešioju. O dėl nugaros tai išvis patyliu, gėriau vaistus, nes tiesiogine žodžio prasme nebeatsikėliau iš lovos.. tai žodžiu, užjaučiu visas, kas susiduria su fiziniais skausmais. Tikriausiai kažkoks nervas jums užspaustas. Gal kokį tepalà tepti ir įtvarà dėti būtù galima. Gal mūsù Kadushke galėtù vėl pagelbėti ir patarti?
smile_iuke parašė:
O as klausima turiu. Ar jums netirpsta rankos, nu negaliu naktim miegot rankos uztirpsta. Itariu nuo vaiko panesiojimo, pertempiu raumenis ar kazkas ta linkme, bet …
Čia neurologiniai dalykai, tai rekomenduočiau pas neurologą apsilankyt. Dėl įvairių priežasčių tirpsta, nuo užspaustų nervų iki visokių ligų. Man pvz tirpo pėdos nuo 18 m naktim. (Užeidavo,praeidavo, kartais ir metais negrįždavo) bet prieš 3 metus suintensyvėjo tirpimas ir pradėjo tirpti aukščiau, iki šlaunų net naktimis. Buvo itin nemalonu, nes išsibudindavau kas kart kai reikia pajundint kojas, bet nuo 3 nėštumo mėn dingo viskas! Ir tik po gimdymo buvo kelias dienas patirpę. Jau 3 metus bandžiau ieškot priežasčių, lb daug tyrimų visokių pasidariau ir aiškaus atsakymo kol kas nėra. Iš vieno tyrimo matosi kad nervai turi pažeidimų, bet kol kas joks gydytojas neranda tam aiškaus paaiškinimo, o kol nėra diagnozės neaišku kaip čia viskas toliau progresuos ar neprogresuos. Aš manau, kad man taip yra po erkinio encefalito persirgto, nes labai sunkiai persirgau paauglystej.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai