Bertukas parašė:
Kokiius žieminius kombinezonius žadat pirkti?
Reima
Bertukas parašė:
Kokiius žieminius kombinezonius žadat pirkti?
Reima
Amajaa parašė:
Suprantama😄maniškė manau dar nesiekia 80, tai jaučiu reiktų dar mažesnio.
Manoji 77cm kažkur, pirkau 80 dydi. Dar truputi didokas, bet manau kol šalčiai prasides bus gerai
Ajilu parašė:
Sveiki, šiandien pastebėjau vaikui ant dantenos tokį kaip burbuliuką, gal susidūrėtė, kas čia gali būti?
Mums irgi tqip buvo, gyd sake normalu jog buna
Ir nepastebejom kaip dingo pusle ir islindo dantukas
Mazyte parašė:
Mums irgi tqip buvo, gyd sake normalu jog buna
Ir nepastebejom kaip dingo pusle ir islindo dantukas
Labai ačiū, kad atrašėte❤️ nuraminote, nes labai supanikavus buvau☹️
Ajilu parašė:
Labai ačiū, kad atrašėte❤️ nuraminote, nes labai supanikavus buvau☹️
Taippat sake kad, gali daug tamsaus kraujo isbegti, bet mums sprogo ir iskart dantukas jau sviete, nepergyvenkit
Mazyte parašė:
Taippat sake kad, gali daug tamsaus kraujo isbegti, bet mums sprogo ir iskart dantukas jau sviete, nepergyvenkit
Bėgo kraujukas vakar ir šiandien, kai kukurūzų pakramtė. Gerai, kad ispėjote😍 Antras vaikas, o dar labiau dėl visko panikuoti pradedu 🙉Atsirado ir kitoje pusėje toje pačioje vietoje irgi tokia pat puslytė. Matyt abu dantukai ruošiasi kaltis.
Bertukas parašė:
Kokius batukus dabar nešiojate? Kokiius žadate pirkti žiemai?🙂
Šiuo metu elefanten batukus. O dėl žieminių neįsivaizduoju... kad būtų lengvi, patogūs ir šilti...
Sveikos mamos, pradėjo neraminti mano beveik 1.4metų berniuko raida, gydytoja sako, kad jau turi gebėti daugiau... Pvz. Turi atnešti daiktus, kuriu paprašau, nelabai manęs klauso... Atneša tik vieną savo mylimiausią žaislą.. ne visada atsiliepia šaukiamas vardu.. taria vos kelis žodžius..lauke eina kur akys mato ir galėtų su svetimais žmonemis nueiti. Gydytojai labai daug autizmo bruožų atrodo.. bet dar stebim ir toliau nesitiriam. Kaip jūsų mažyliai tokiam amžiuje elgiasi?
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai