Shiurkshtuke parašė:
Tai yra dubens kaulų neatitikimas dėl pralaisvėjusių raiščių. Priklausomai nuo tarpo dydžio gali skirti CP.
Man irgi tą patį patarė, diržą
Shiurkshtuke parašė:
Tai yra dubens kaulų neatitikimas dėl pralaisvėjusių raiščių. Priklausomai nuo tarpo dydžio gali skirti CP.
Man irgi tą patį patarė, diržą
Cavy parašė:
Būsi gal viena iš pirmųjų, savaičių skaičius vienas is didesnių ☺️
Aš kažkaip įsivaizduoju man bus anksčiau, kaip ir su pirmu. Apturėjau aktyvesnę di…
Mano turėtu gimti paskutinę rugsėjo savaitę, nes bus planinis cp, tik data dar nenustatyta. Bet kiek girdėjau, kad deda savaitę prieš termina, tai manau kad rugsėjo galas išeis
Labai norėčiau į rugsėjį tilpt, spalis ne mano mėnuo 😀
Cavy parašė:
Aš irgi su dviem keksais šiandien. Bet čia skaniau atrodo, tik jau matau, kad rūgšį keltų(kolkas 4dienos be kankinimosi) 🤜🤛
Aš irgi noriu tokį pat į darbą pagaminti nuvežti 😁 ale tokia šeimininkė tapau, nes nesu mėgėja gaminti, ypač tortus arba kitus desertus, o čia dabar kažkas "užėjo"😀 galvojau kad saldesnis bus, bet kaip tik ir kepti net nieko nereikėjo 👌
Man jau kurį laiką kasnakt sunku apsiversti ant šono, pradeda traukti dešinę visą koją. Pirmą kartą kai bandžiau ištiesint ją tai dar labiau traukė tai dabar palaikau sulenktą, pamasažuoju ir apsiverčiu, tada po truputi ir ištiesint bandau. Ir taip po kelis kartus per naktį. Vizitas pas gydytoją kitą savaitę, pasipasakosiu, bet įtariu kad vėl pasakys magnio pagerti ir viskas🤦
Cavy parašė:
Būsi gal viena iš pirmųjų, savaičių skaičius vienas is didesnių ☺️
Aš kažkaip įsivaizduoju man bus anksčiau, kaip ir su pirmu. Apturėjau aktyvesnę di…
Nu su manim cia neaisku, nes pirma maze 19d turejo gimti, o gime 31d tai galiu ir viduriuke atsidurti, nors labai tikiuosi, kad ne 🤞
Cia tos kur apie remontus raso....Pas mus namo renovacija laukia,jau konkursa rangovai laimejo,turetu but sutarciu pasirasymas ir pradet.Gyvenam Kaune senamiestyje ,paskutiniam aukste,ir per du aukstus.Tad miegamam ir paaugliu kambari keiciant stoga keis vyras ir langus,nes jie pagal plana turi but didesni nei yra....Tad ir skaiciuoju,kad vos ne ant gimdymo bus viskas🤣vyrui jau bumbu,nes jis cia ejo ratais kvadratais del renovacijos,nes stoga du kart per 3metus kvietem taisyt bego musu lubos...Vyras ramina kad pora dienu ir sutvarkys,ides langus nedaug ten issikirs,paspakliuos dazu yra padazys,dazai jau ne tokie ir smirdantys siais laikais...Kas liecia dulkes,tai jis viska apsema pats man nereiks nieko krutinti..Bet as jau noreciau issipakuot lovyte laukt vaikelio,o ne vienam kambari su paaugliais miegot ant ciuziniu kol sutvarkys viska🤣 tai jis mane nuraminimui sake viesbuti tau ir kudikiui galesiu ispirkt ,viskas bus sutvarkyta nesuk galvos 🤣
MiegaIiuke parašė:
Cia tos kur apie remontus raso....Pas mus namo renovacija laukia,jau konkursa rangovai laimejo,turetu but sutarciu pasirasymas ir pradet.Gyvenam Kaune senamiestyje …
Uff...sudėtinga situacija, bet iš patirties žinau, kad statybininkų terminais pasitikėti nereikėtų. Gali būti, kad spėsite ne tik, kad pagimdyti, bet ir dar porą mėnesių paauginti!
leliuke parašė:
Mano turėtu gimti paskutinę rugsėjo savaitę, nes bus planinis cp, tik data dar nenustatyta. Bet kiek girdėjau, kad deda savaitę prieš termina, tai manau kad rugsėjo…
Mano spalio 6 d. terminas, bet aš vis slapta pasvajoju,kad gimtų paskutinę rugsėjo savaitę
Shiurkshtuke parašė:
Uff...sudėtinga situacija, bet iš patirties žinau, kad statybininkų terminais pasitikėti nereikėtų. Gali būti, kad spėsite ne tik, kad pagimdyti, bet ir dar porą mė…
Na gauta valstybes parama pinigai bus gauti butu ukiui po renovacijos.Tad vyras sako jie iki gruodzio turi padaryt.Cia sildyti nereik namo,nes senas storom sienom.Stoga keis ir fasado atnaujinimas.Nuo stogo prades...As ir bijau to,kad kaip visada i terminus nieks nespeja....Isvaziuot galetume kur su vyru,bet paaugliams mokykla....as galvojujai rugsejo viduri pradetu darbus viskas ok butu....Aisku turiu baimiu ir itarima,kad pries termina gims,nes viaus pries termina pagimdau,dar ir neisnesiotuka turiu....Bet ka raminu save vyra su vaikais palikciau o as tikrai gal varyciau kur kitur😅
Merginos, ar jums neskauda tuštintis? Atrodo kad to proceso metu visa pilvą ir visus esančius organus sutraukia.. aišku po proceso viskas gerai buna, bet jau taip nemalonu :/ pas daktare tik rugsėjo 4d.
Taip pat kaip ir jus kankinuosi su pilvo skausmais, ypač naktimis, kuomet reikia persiversti ant kito šono. Galvojau prasisuksiu be nėščiųjų pagalves, bet matyt teks nusipirkti ir tikėtis, kad nors kiek situacija pagerės. 🫣
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai