Juste.J parašė:
Mes galvojome tarp Saros ir Livijos 🤔
Jaučiu ligoninėj priimsim galutinį sprendimą 🙂
Mes su vyru irgi neapsisprendėm, ir nuspręsim kai gims 😁
Gal bus Amanda, gal Samanta, gal Aurora... o gal dar kitoks vardas 🤔
Juste.J parašė:
Mes galvojome tarp Saros ir Livijos 🤔
Jaučiu ligoninėj priimsim galutinį sprendimą 🙂
Mes su vyru irgi neapsisprendėm, ir nuspręsim kai gims 😁
Gal bus Amanda, gal Samanta, gal Aurora... o gal dar kitoks vardas 🤔
NestukeSandra parašė:
Mamytes, kokius vardus išrinkote mergaitėmsAš neapsisprendžiu 🤷🏻♀️ Galvoju apie Sofija, Matėja ir Atėne 🤔😁😅
Kolkas vienintelis varjantas Paula, tai nezinau arba tiks arba reikes dar kazkoki galvot 😃
Juste.J parašė:
Merginos.. ką gaminat šiandien vakarienei? Visai nupušo smegenis, atrodo nulis fantazijos, ar atsiedę visko ir jau nieks nebeskanu 🙄🙄
Čenakus
Meskute321 parašė:
Man taip sunku, kad nebegaliu. Labai didelis pilvas. Šonkauliai lūžta. Oro įkvėpti negaliu.
Suprantu Jus, man irgi labai sunku, bet taip,kad fiziskai kunas silpnas galima sakyt lovos rezimas,nes mazai judet galiu. Ir kiek tyrimu bedaryciaus kiek tikrinciaus viskas normaliai... ir moraliskai buna paluztu ..
Vyras pasakė, kad dirbs ilgiau, tai kebabo užsimanė, vežiau, aišku, ir sau prigriebiau 😅
Sūnui kažką reikės padaryti tik irgi neaišku kada grįš 🤭
Man irgi darosi sunku, o naktimis išvis ne kažką. O tiek dar norisi nuveikti 🙈 šiandien dar 36,9 temperatūra, galva skaudi, kažin ar nebūsiu kokią zarazą įsitaisiusi.
NestukeSandra parašė:
Mamytes, kokius vardus išrinkote mergaitėmsAš neapsisprendžiu 🤷🏻♀️ Galvoju apie Sofija, Matėja ir Atėne 🤔😁😅
Mūsų mergaitė bus Izabelė, Sofija buvo irgi tarp variantų 🙈
Meskute321 parašė:
Man taip sunku, kad nebegaliu. Labai didelis pilvas. Šonkauliai lūžta. Oro įkvėpti negaliu.
Žinau, kad tai neguodžia, bet man irgi labai sunku pasidarė, šita paskutinė savaitė smogė su visa jėga, o dar tik 35sav 🥲 mano diena būna baigta po pusryčių.. galiu atgal į lovą eiti realiai, bet kai yra sūnus tai geriausiu atveju 21h atsiguli po visos dienos 🥹 rytoj sakiau susidedu į ligoninę viską ir baigiu maratonus, nes kvėpuoti tikrai sunku 😵💫
Aija parašė:
Maistas maistas, visko man noris dabar po ligoninės, nors nebuvo labai prastai ir ten![]()
Kaip smagu, kad jau paleido 💐☺️✌️ prasideda kitas etapas.
Būsit mūsų "guru" pirmoji viską praėjusi ir jau beveik pamiršusi, kol mes čia visos savo džiaugsmelius vešimės namo 🤭
Meskute321 parašė:
Stiprybės!! Jetau, tikrai ne lengvyn, norisi jau ir man laiką prasukti. Atrodo visą dieną ne kvepuoju, bet dūsauju. Jėgų nėra, padarau valyti ir jau koma, reikia prigult..
Pilvą skauda kai įsiremia, įsitempia viskas, tai vaikštau kaip žemes pardavus dažniausiai...😂😂 Tai kai vyras paklausia ar man sunku, kartais pramuša juokas pro ašaras, tokios beviltiškos ašaros ir niekas nepadeda.. BET LIKO NEDAUG! 💝
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai