Sand_ parašė:
O jūs turit kompresines kojines nuo tinimo? Galvoju verta ar neverta?
Aš turiu man privalu jas nešioti, bet žiūriu kuo toliau tuo sunkiau užsidėti 🙈
Sand_ parašė:
Aš turiu man privalu jas nešioti, bet žiūriu kuo toliau tuo sunkiau užsidėti 🙈
Shiurkshtuke parašė:
Merginos,
perkuosi paskutinius daiktus pagal sąrašą iš nėštumo kalendoriaus knygutės.
Nepakeiciamas yra krakmolas .sudocrem nesiplauna ir krakmolą nekeisciau į nieką ;)
Sveikinimai pagimdžiusiai mamytei 💐
Ir stiprios sveikatos mažai lėlytei 👼
Na, o aš atsimenat klausinėjau dėl pientraukių, tai dar ligoninėje užsisakiau iš babycity (gavom ten įvairių kuponų gimus vaikeliui) avent elektrinį pientraukį, sterilizatorių, buteliukų, tai man šiomis dienomis išsigelbėjimas tas pientraukis 🤩 neužsistovi pienelis ir krūtinė nepampsta.
Beje po preeklampsijos, dar liko man aukštas spaudimas ir po gimdymo, kyla net iki 164/98, geriant gydytojo paskirtus vaistus, bet tikiuosi, kad greit susitvarkys...
Deisė parašė:
As tai kovoju su nemiga 😢 nuo 4.50 akys stacios ir jauciuosi zvali, vakar buvau pas gydytoja, tai sake kad cia hormonai taip veikia 🙈
Tas pats vyksta.. vakar atsiguliau ir pragulėjau tiesiog 4val bandydama užmigti. Jaučiausi siaubingai, net kojas pradėjo skaudėti iš nuovargio, pilve naktiniai vakarėliai vyksta. Nebežinau kaip sau padėti.. turbūt teks kentėti taip ir toliau :/ o dar ir covid prieš kelias dienas persirgau, tai irgi prie gero nepriveda..
Juste.J parašė:
Iki tol miegojau gerai, bet pastaruoju metu ir mane nemiga kankina. Naktį po kelis kart šlapintis, o paryčiais jei nueinu daugiau ir neužmiegu. Sapnuoju, kad turiu …
Juste.J parašė:
Iki tol miegojau gerai, bet pastaruoju metu ir mane nemiga kankina. Naktį po kelis kart šlapintis, o paryčiais jei nueinu daugiau ir neužmiegu. Sapnuoju, kad turiu …
Man irg tas pats
jau trečia naktis iš eilės sapnuoju kaip gimdau, naktim prabudus nebepamiegu, o ir keliuos į wc kas 1-1,5val 😵💫 šiąnakt 5 kartus kėliausi į wc tai ir sapnų spėju prisapnuot, nors tetrunka kelias rodos akimirkas 😆😆
VitalijaZuk parašė:
Man irgi panašiai, pabundu apie 4h ir sunku užmigt, labai mažylis spardosi, nutirpusios kojos būna, nepatogu, nugarą skauda, taip prasikankinu iki kokiu 5:30 ir tad…
Parodyčiau kaip aš dabar atrodau, tai čia visos gražuolės Jūs būtumėt🤭
Aija parašė:
Parodyčiau kaip aš dabar atrodau, tai čia visos gražuolės Jūs būtumėt🤭
Man tai ne pjuvi o migrena del miego kas 2val...tai iburoma kas diena geriu,kitaip diena nesiorentuociau....
Sveikos. Gal kas iš patirties pakomentuotų. Šį ryt išlipus iš lovos pajutau kaip palei kojas bėga, nei kvapo nei spalvos, ne pelkė, bet iki žemės nubėgo. Galvoju ar nejaučiau kaip besirisdama puslę spustelėjau ar čia vandenys teka, bet daugiau taip nebepasikartojo. Pati manau, kad ant tiek puslė užspausta, ar verta nerimauti?
Sand_ parašė:
As turiu. Kai gimdziau skotijoj pries 9m po operacijos nieks neklause, uždėjo ir viskas . Bet pasiteisino.isimeciau i tase
Mamukas777 parašė:
Sveikos. Gal kas iš patirties pakomentuotų. Šį ryt išlipus iš lovos pajutau kaip palei kojas bėga, nei kvapo nei spalvos, ne pelkė, bet iki žemės nubėgo. Galvoju ar…
Vaziuokit pasitikrint. Mandaktare saje jei nors kokie itarimai-varai i ligonine
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai