Irmina 12 parašė:
Na merginos as jau turiu savo uogyte, gime siandien 3.300, 37+4,
Sveikinimai!!! 🥳
Irmina 12 parašė:
Sveikinimai!!! 🥳
Irmina 12 parašė:
Sveikinimai!!! 🥳😍🌸🌸🌸
Kotryna parašė:
Kas per FB grupė?![]()
Spalinukai 2023 🧡🧸
skani_zemuoge parašė:
Mane irgi pasieke šita informacija tik šiandien, klinikose per paskaita pora kartu pakartojo, kad tikrai geriau nenaudot sudocremo iki puses metu amziaus.
Mano vyras buvo ir paskaitoj.Tai kai as pasigimcius,tai jis sako tikejausi daugiau info,o dar daug ka isgirdau ka jau ligonine ismokom...
mixutelis parašė:
Aš irgi iš gydytojų girdėjusi rekomendacijas, kad sudocremas tik esant realiems iššutimams naudojamas, kasdienei priežiūrai netinka, labai agresyviai sausinanti pri…
Mokinames is buteliuko...jai ismoks sios savaites gale gal ir namo...O is krutines persilpna namie reiks zaist..
MiegaIiuke parašė:
Mano vyras buvo ir paskaitoj.Tai kai as pasigimcius,tai jis sako tikejausi daugiau info,o dar daug ka isgirdau ka jau ligonine ismokom...
Manau žinau kas tavo vyrukas, sake, kad galimai šios savaites gale jus namo jau paleis ? šiaip saunuolis, kad atejo, pasididziavau mintyse, kad va domisi, nes nemazai klausinejo( na jeigu apie ta pati galvoju, nes keletas vyruku buvo, bet isimine, nes sake, kad jau gimes vaikelis)
Irmina 12 parašė:
Sveikinimai🌸😍
Meskute321 parašė:
SOS! Hemorojus. Kaip ji gydote.? Jis išorėje. Turiu tepaliuka, bet nepadeda visiškai, o skausmas ir jausmas baisus tiesiog.
Dariau voneles šiltas, tepaliuku tepiau ir kadangi skausmas buvo milžiniškas, daktarė pasiūlė sugerti detralex tablečių kursą. Pagerėjo, tačiau išorėje "oda" liko, bet bent jau skausmo baisaus nėra.
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai