gabytenevins parašė:
Mano tai kiek pilvo, tiek ir užpakalio 😄😄😄 vyras sakė, kad mano forma dabar kaip krevetės 😂😂
Nu labai gražus užpakaliukas, bet rimtai dabar vienodo dydzio 🤭🤭🤭
gabytenevins parašė:
Mano tai kiek pilvo, tiek ir užpakalio 😄😄😄 vyras sakė, kad mano forma dabar kaip krevetės 😂😂
Nu labai gražus užpakaliukas, bet rimtai dabar vienodo dydzio 🤭🤭🤭
Tikriausiai laikas stoti į spalio mėnesio mažylių gretas. Šis nėštumas man trečias. Pirmas buvo nesivystantis, antrą gimdžiau pati prieš beveik 7 metus. Numatoma gimdymo data spalio 25 d. Šis nėštumas kardinaliai skiriasi nuo praeito, lig šiol pykina ir žymiai greičiau pavargstu.
AušraGoš parašė:
Tikriausiai laikas stoti į spalio mėnesio mažylių gretas. Šis nėštumas man trečias. Pirmas buvo nesivystantis, antrą gimdžiau pati prieš beveik 7 metus. Numatoma gi…
Nu sveikinu pagaliau įstojus🤭
Aija parašė:
Nu sveikinu pagaliau įstojus🤭
Ai reikia prisiduoti 😄nes tik skaitydavau o ne komentuodavau 🙈
Dabar manau galim palyginti foto ir seną prietarą, kad pilvas žemai, vadinasi mergaitė, o, jei aukščiau berniukas 😀 ar tiesa merginos? Man pasiteisino, su sūnum visas kelnes savas išnešiojau, pilvas palei smakrą buvo, o dabar jau nuo senovės nieko su liemeniu negaliu užsidėti 🤔😅🤱
Cavy parašė:
Dabar manau galim palyginti foto ir seną prietarą, kad pilvas žemai, vadinasi mergaitė, o, jei aukščiau berniukas 😀 ar tiesa merginos? Man pasiteisino, su sūnum vis…
Kad yra atvirkščiai tikima, jei pilvas žemai-berniukas, aukštai-mergaitė
man pasiteisino su abiem berniukais, draugei su trim mergaitėm ir dabar laukiu mergaitės, tai pilvukas nei lb žemai nei lb aukštai o kaip kamuolys kaip pati aš manau
Mamukas777 parašė:
Kad yra atvirkščiai tikima, jei pilvas žemai-berniukas, aukštai-mergaitėman pasiteisino su abiem berniukais, draugei su trim mergaitėm ir dabar laukiu mergaitės…
Na va, o pas mus antraip. Tai žodžiu nesąmonė 🤣🙈
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai