Nastya parašė:
Ačiū! Gegužės 13😁
2 savaitemis anksciau tuomet!
Mums geguzes 25 diena prognozavo, tada geguzes 19d. Dabar jau nebezinau, belieka laukt 😬
Nastya parašė:
Ačiū! Gegužės 13😁
2 savaitemis anksciau tuomet!
Mums geguzes 25 diena prognozavo, tada geguzes 19d. Dabar jau nebezinau, belieka laukt 😬
rossie parašė:
Mano terminas irgi geguzes 13, kiek jusu vaikiukas sveria dabar pagal echo?
Mano terminas irgi gegužės 13 d. 😊 Anksčiau kolkas nenusimato, nebent netikėtai ateis.
rossie parašė:
Mano terminas irgi geguzes 13, kiek jusu vaikiukas sveria dabar pagal echo?
Paskutinį kartą kai matavo (34sav) buvo 2400 +/- 350g. Pagal indikacijas man neleidžia ilgiau nešioti nei 38 sav, todėl CP gaunas 37+6.
Nastya parašė:
Paskutinį kartą kai matavo (34sav) buvo 2400 +/- 350g. Pagal indikacijas man neleidžia ilgiau nešioti nei 38 sav, todėl CP gaunas 37+6.
Man irgi turetu buti cp, tik dar datos nesutarem, treciadieni eisiu ir ziuresim. Bet sako kad 39 sav turi but, man ner skirtumo tik nenoriu labai extra kad butu kaip su pirma, nes labai daug streso ir nakti ner labai smagu cp turet 😬 tikiuosi si karta ramiai bus iki nustatytos datos 🤞
Šiandien buvau paskutini karta pas ginekologe, tai 3000gr. 37sav + 3d. Pasiruoses galva zemyn, tik dar pilvuku i virsu, sake daktare geriau kad butu nugara i virsu. Terminas geguzes 5d. Jei nieko nejausiu iki tol geguzes 5d liepe nuvaziuot pasitikrint, kadangi kitam mieste gyvenu tai pas savo gine jau nevaziuosiu.
pupkius parašė:
Laba,ar yra kam jau nusileido pilvas? Ar pasikeitė jo forma? Aš taip ir nesuprantu,kaip turi atrodyti tas nuleidimas,bet pilvas atrodo kažkoks kitoks,lyg mažesnis b…
Man lyg ne, nors gal nesuprantu 🤷♀️
pupkius parašė:
Laba,ar yra kam jau nusileido pilvas? Ar pasikeitė jo forma? Aš taip ir nesuprantu,kaip turi atrodyti tas nuleidimas,bet pilvas atrodo kažkoks kitoks,lyg mažesnis b…
Kolkas nepakito, gal kiek apvalesnis atrodo. Bet su pirmu nėštumu nenusileido irgi.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai