2022.08.23 08:09 (prieš 6 mėn.)
Sveikos, pas mane irgi geguzinukas turetu buti, tik dar nezinau kada tiksliau, dabar manau apie 4sav 🤰🏻🤗 Negaliu patiketi vis dar nes netiketai suzinojom, kai tikrai netikejom, kad pavyks 😁
Musu istorija: Virs metu bandem ir nieko nepavyko, per ta laika nelaukiau nieko, o ieskojau problemos, nes ankstesnes ginekologes sake kad turiu PKS, taciau radus gera daktara (vyra), esu nustebusi kaip greit su jo pagalba pavyko pagauti zirniuka!! Ir visai ne joks PKS man, o tiesiog nevyko pilna ovuliacija, daktaras skyre pora ciklu pagert vaistus ir sake zet kaip bus. Man visad buvo nereguliarios menesines tad niekad nezinojau kada vaisingos dienos, mazdaug galedavau tik speti. Anksciau stengiausi gaudyti ant tu dienu, bet nieko. O cia su antru ciklu isgertu vaistu uzkibo netiketai, per mensi isvis myliukas buvo tik 3 kartus tad tikrai netikejom, kad gali pavykti nes ir vestuves draugu buvo ir visokios sventes tad apie stengimasi pagauti vaisingas dienas net nebegalvojome. Pasidariau 35cd nestumo testa- neigiamas. Menesines nepasirodo, pas daktara jau senokai buvau uzsiregistravus mazdaug tokiu metu kada tikrai turetu buti menesines arba praeje arba prasideje, 39cd nuejau pas daktara, jis iskart skyre HCG ir PRG. Kita diena paskambinus jam pranese, kad laukiuosi tik dar labai nedaug laiko. Negalejau patiketi ir vis dar negaliu 🥰🤗 paskui pakartojau nestumo testa 41cd ir jau rode gan ryskiai teigiama, tuomet ir pranesiau vyrui nes sekancia diena lauke musu vestuviu metines. Tad pirmom vestuviu metinem gavome pacia geriausia dovana!! 🥰❤️
O kaip jums pavyko pagauti savo zirniuka? Ar greit uzkibo? Ar reikejo pasistengti? 🤗