LigSau parašė:
Sveikos prisiduodam ir mesMusu mazoji gime vakar taip pat . Vyko skatinimas suejus 37sav, nes pries 3 sav. Nubego vandenys. 37sav nebesiskaito kaip neisnesiotuk…
Sveikinimai! 🥰 jūs taip ilgai buvote be vandenų? 😳
LigSau parašė:
Sveikos prisiduodam ir mesMusu mazoji gime vakar taip pat . Vyko skatinimas suejus 37sav, nes pries 3 sav. Nubego vandenys. 37sav nebesiskaito kaip neisnesiotuk…
Laurute90 parašė:
Vandenys pastovei gaminasi
Daktarai vis tikrino ar ju uztektinai yra. Kaip man pasake kol vaikas neguli sausas pilve tol gerai
Niekada negalvojau ir as kad tai imanoma pasirodo
LigSau parašė:
Vandenys pastovei gaminasiDaktarai vis tikrino ar ju uztektinai yra. Kaip man pasake kol vaikas neguli sausas pilve tol gerai
![]()
Supratau 🌸 Ačiū už patikslinimą, tokia ne eilinė situacija pas jus. Bet svarbiausia, kad viskas gerai ir jau supuojate savo stebuklėlį 🥰❤️
LigSau parašė:
Valiooooo! ♥️
As irgi anadien supanikavau ir nuvaziavau apziurai del vaisiaus vandenu tekejimo, nes pasirode, jog vandenys pradejo letai begti.
Ultragarsu gydytojai ismatavo giliausia skyscio kisene, man tuomet rode 4,5cm. Iprastas matmuo yra nuo 2 iki 8 cm. Tada liepe isgulet 30min ir tikrino vaginaliniu budu.
Viskas ok, ne vandenys, o gausios isskyros, rekomendavo nestuminius iklotus pradet nesiot 😬
LigSau parašė:
Sveikinimai didziausi
Papasakokit apie pati gimdyma, ar buvo labai skausmingas?
Anonime 777 parašė:
Sveikinimai didziausi![]()
Papasakokit apie pati gimdyma, ar buvo labai skausmingas?
Visom skirtingai manau. Vienom su skatinimu viskas gerai, kitoms skauda. Man skausmo buvo nemazai, nes viskas vyko labai greitai. Nuo 6cm iki pilno atsidsrymo uzteko valandos, del to skausmas buvo didelis
Kiekvienos patirtis kitokia ir negalim lygintis viens i kita
LigSau parašė:
Visom skirtingai manau. Vienom su skatinimu viskas gerai, kitoms skauda. Man skausmo buvo nemazai, nes viskas vyko labai greitai. Nuo 6cm iki pilno atsidsrymo uztek…
Be epidiuro? Pirmas vaikelis?
Natty34 parašė:
Be epidiuro? Pirmas vaikelis?
Be epiduro, vaikas antras. Pirmas pries 9m.
LigSau parašė:
Sveikinimai 🙂🥳
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai