Robertukee parašė:
kaip man pavydu tokio greito gimdymo! didziausi sveikinimai!
idomu kodel laikys minimum 5 dienas, nes standartu laiko tris, ar del to kad nepas…
Ačiū😊
Robertukee parašė:
kaip man pavydu tokio greito gimdymo! didziausi sveikinimai!
idomu kodel laikys minimum 5 dienas, nes standartu laiko tris, ar del to kad nepas…
Ačiū😊
pupkius parašė:
Supratau😊idomu,tik todėl,kad nuo dabar visos akušerės sako,kad nuo 37 savaitės skaitosi išnešiotas,tai ir galvoju ar jau ir 36+ nebelaiko ilgai ligoninėje,bet pasi…
Man kaip tik šeštadienį keitėsi savaitės,tai kaip ir pirma diena 36 ,ar 35+7,jie užrašė 35 sav. Man svarbiausia kad viskas gerai,inkubatorius nebuvo reikalingas,gražiai kvėpuoja pati😊
Anonime 777 parašė:
Oho kaip jus greitai!! Sveikinu!! As tai taip ramiai sau nusiteikus kad truks apie para saremiai, kad sau kol.susiruosim, uzvesim vaika draugamomg..dbr bijosiu …
Žinokite aš irgi buvau rami,sakiau vyrui neskubėk važiuoti,viskas gerai,bet kai prasidėjo sąrėmiai 2-1,5 minutės,o kelio mačiau kad dar nemažai,tai įsitempiau ne juokais🙈 tiek keiksmų iš manęs pakeliui ir riksmo vyras dar negirdėjo🙊🙈😅
jolanta ko parašė:
Man kaip tik šeštadienį keitėsi savaitės,tai kaip ir pirma diena 36 ,ar 35+7,jie užrašė 35 sav. Man svarbiausia kad viskas gerai,inkubatorius nebuvo reikalingas,gra…
Tai svarbiausia❤️
Anonime 777 parašė:
Oho!! Jau speju kad jusu leliukas nusileido zemiauas visdar puskuoju, nelabai pajudu, bet jauciuosi geriau nes pagaliau pasiilsiu biski, gera kad pagaliau nebed…
Ir as taip dar si ir kita savaite liko dirbti Tao kaip sunku jau 🫣🫣 iseisiu i dekreta 3 sav pries data
blossom14 parašė:
O niekas nejaučiat maudimo gaktikaulio srityje? 🤔 toks keistas jausmas, i apacia nueinantis toks trumpas maudimas, nemoku net paaiskint. Bet toks nemalonus.
Man labai maudzia. Ypac kai is lovos keliuosi. Bet daktare sake kad cia normalu. Jau geras pora savaiciu taip
blossom14 parašė:
O niekas nejaučiat maudimo gaktikaulio srityje? 🤔 toks keistas jausmas, i apacia nueinantis toks trumpas maudimas, nemoku net paaiskint. Bet toks nemalonus.
tai gal apie kuri pries tai buvo kalbeta? lightning crotch?
Sveikos prisiduodam ir mes
Musu mazoji gime vakar taip pat . Vyko skatinimas suejus 37sav, nes pries 3 sav. Nubego vandenys. 37sav nebesiskaito kaip neisnesiotuke
Mazyle gime 48cm ir 2840g
Pirmoji skatinimo tablete isgerta 10.25vsl, antroji 12.25val. Ir daugiau nebeprireike
16:59 jau laikem ant ranku
Gaga parašė:
Man labai maudzia. Ypac kai is lovos keliuosi. Bet daktare sake kad cia normalu. Jau geras pora savaiciu taip
Man ir taip pat maudžia ir daugiausiai kai verčiuosi lovoje ir keliuosi iš lovos.. kai jau vaikštau kaip ir nemaudžia
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai