jolanta ko parašė:
Tarp pirmu apie 8 min, bet jie gal kokie 5 buvo,vėliau apie 5 min ir po pusvalandžio apie 2-1,5 tai jau galvojau kad mašinoje teks gimdyti🙈
Kokio svorio gime mergyte?
jolanta ko parašė:
Tarp pirmu apie 8 min, bet jie gal kokie 5 buvo,vėliau apie 5 min ir po pusvalandžio apie 2-1,5 tai jau galvojau kad mašinoje teks gimdyti🙈
jolanta ko parašė:
Bet kaip matau cia jusu jau trecias dziaugsmelis. Tai man gal kai antras tai daugiau laiko bus🙂 nes jau tikrai neramu darosi🙈
kaip man pavydu tokio greito gimdymo! didziausi sveikinimai!
idomu kodel laikys minimum 5 dienas, nes standartu laiko tris, ar del to kad nepasiekete 40 savaiciu nors ir skaitosi jau isnesiotas? betkuriuo atveju labai smagu kad jau viskas done , daug ramaus miegelio ir saldaus pienuko!
jolanta ko parašė:
Dar ligoninėje, sakė kaip minimum penkias paras laikys.
Supratau😊idomu,tik todėl,kad nuo dabar visos akušerės sako,kad nuo 37 savaitės skaitosi išnešiotas,tai ir galvoju ar jau ir 36+ nebelaiko ilgai ligoninėje,bet pasirodo laiko😊mes pamenu prieš 5 metus,išnešiotas buvo tik nuo pilnų 38 savaičių😊svarbiausia,kad abiems viskas gerai😊
pupkius parašė:
Supratau😊idomu,tik todėl,kad nuo dabar visos akušerės sako,kad nuo 37 savaitės skaitosi išnešiotas,tai ir galvoju ar jau ir 36+ nebelaiko ilgai ligoninėje,bet pasi…
Išnešiotas nuo 37. Greičiausiai žiūri individualiai pagal situaciją. Sūnus gimė 37+3, bet buvome 5 dienas dėl pernelyg nukritusio svorio.
jolanta ko parašė:
O mes jau gimemė 🙂😊 36 sav.
Sveikinimai!!! ♥️
jolanta ko parašė:
Oho kaip jus greitai!! Sveikinu!! As tai taip ramiai sau nusiteikus kad truks apie para saremiai, kad sau kol.susiruosim, uzvesim vaika draugam
omg..dbr bijosiu kaip cia bus, kad netektu lekti
Dar vyras mano darbe sunkiai pasiekiamas, tai jei dienos metu prasidetu tai gali uztrukti kelias val.kol su juo susisieksiu
nu zodz
atsiputus as tokia, dbr biski daugiau gal reikia isitempt
Gaga parašė:
Bet kaip matau cia jusu jau trecias dziaugsmelis. Tai man gal kai antras tai daugiau laiko bus🙂 nes jau tikrai neramu darosi🙈
Zinokit kazkur skaiciau kad jei tarp gimdymu 6-7 metai tai kaip pirmakartis gimdymas.. idomu ar tai tiesa
rossie parašė:
51 cm ir 2.970 kg
Gaga parašė:
Žinokite ir trečias mano greitas gimdymas, visi panašiai laiko trūko 🙂
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai