Džiorando parašė:
Sveikoskadangi pirmą kartą būsiu mama, dar neturiu daug patirties rūbelių pirkimuose ir kyladaug klausimų 🙈 galvoju pirkti rūbelius iš Next parduotuvės. Ar esate…
lindex nors kaina tikrai didele bet kokybe su super
Džiorando parašė:
Sveikoskadangi pirmą kartą būsiu mama, dar neturiu daug patirties rūbelių pirkimuose ir kyladaug klausimų 🙈 galvoju pirkti rūbelius iš Next parduotuvės. Ar esate…
lindex nors kaina tikrai didele bet kokybe su super
Mes juokiamės su vyru, kad sinsay ir pepco kinų vaikam 😀 tokiem mazesniem ir kudesniem 😀
Realiai praktiškai 1 dydžiu didesnius reikia imti. Plius medžiagos daug plonesnės.
Beeet tikrai turim jų, dedam ir negailim, kad susiteps mūsų 1.5 mažas. Kapstos smelio dėžėje sau su tom jų kelnem, spalvina ir pan.
Yaip pat esam skubos tvarka pirkę kojines, kepures, kai išvarius paaiškėjo, kad palikom namie 😀
Beeet kartais dėvėtas gero brando geriau nei naujas sinsay ar pepco
del to lb man patinka vinted platforma. Taip pat nesigedijam ir dėvėtus pasiimti. Su pirmu vaiku buvom gavę 3 maišus 😀 bet nuo 1m amžiaus daug kam pradeda daug ilgiau tikti tie patys rūbai, nebėra kam atiduoda
Patys irgi labai daug atidavem
Beje iš pigesnių brandų bent mus maloniai nustebino lidl lipilu
tik gal ne visiem jų dizainai gražu. Bet mes labai paprasti, nesigaudom madose 😀
Pvz žieminį kombį pirkom kaip pakaitinį, kai vienas susipurvina. Tai man labiau patiko už Columbia 🙈 Columbia 12-18men mum visai nepasiteisino, o beibiukas kai buvo, lb lb patiko Columbia.... O kainos jų labai skiriasi 😀
Rere parašė:
Beje iš pigesnių brandų bent mus maloniai nustebino lidl lipilutik gal ne visiem jų dizainai gražu. Bet mes labai paprasti, nesigaudom madose 😀
Man Columbia irgi max iki 12-18 mėn. Po to bandėm Reima tai kol kas Reima. 4,5 žiemai nupirkau atskira pirma karta didriksons...
Džiorando parašė:
Labai geros kokybes rubeliai
kondensovke parašė:
Tempia pilvą labai (pilvo odą), ką galima padaryti?
Tepti kremais, būna specialios pilvo kaukės, drėkinti jį. Man ir tempia jį, o kartais ir niežti dėl strijų, tai viską kremai sutvarko.
Ausrryte parašė:
Tepti kremais, būna specialios pilvo kaukės, drėkinti jį. Man ir tempia jį, o kartais ir niežti dėl strijų, tai viską kremai sutvarko.
Koki kremą naudojat?
kondensovke parašė:
Tempia pilvą labai (pilvo odą), ką galima padaryti?
O taip, labai... kartais nesuprantu ar tik oda virš bambos tempiasi ( atsirado ir strija) ar ir raumenys prisiskyrinėja...
EditaGr parašė:
Koki kremą naudojat?
Patį paprasčiausią kūno kremą, kurį turiu namuose, baiginėju kūno sviestą iš avon. Tepu tris kartus per dieną, kai jau jaučiu, kad pareina niežėjimas 😁
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai