Frėjytė parašė:
Laukiu, tik und valandos galėsiu pasakyti, nes dabar dar puryciai yra 😅😅😅 šiandien "dirbu" pasislėpus 🤣
Laukiam naujienų 😅🤎
Frėjytė parašė:
Laukiu, tik und valandos galėsiu pasakyti, nes dabar dar puryciai yra 😅😅😅 šiandien "dirbu" pasislėpus 🤣
Laukiam naujienų 😅🤎
Vysnine parašė:
Aciu kaip sveikta jusu? Ar issikapstet is gerkles skausmo ir viso kito? Pas mane limfocitu ir leukocitu vos padidejo tai siand konsultuosiuos privaciai kame reikala…
Niekaip, niekaip... toj pačioj pozicijoj... niekas negerėja, po vakar apsivilkto palto vėl lyg blogiau, tai atrodo nebežinau ko imtis. Skalauju ir miramile truputį sučiulpiu, arbatas, bet nieko efektyvaus atrodo. Kraujo tyrimas buvo padarytas, reiks atsakymą pasižiūrėti.
O bendrai paėmus, tai lūžtu kaip miegas ima antrą dieną...😄 kaip pačios sveikata?
Vilnietė_10 parašė:
Niekaip, niekaip... toj pačioj pozicijoj... niekas negerėja, po vakar apsivilkto palto vėl lyg blogiau, tai atrodo nebežinau ko imtis. Skalauju ir miramile truputį …
As siandien pas gyd va laukiu crb ats, tai busmatyt ar neskirs antibu nesgerkle itartina🤔 o kaip jusu kraujas, nerodo uzdegimo? Kaip man baisu del antibu, ir ligu nestumo pradzioj...
Mano stebukliukas parašė:
Laukiam naujienų 😅🤎
Tai va pasakiau 😅 vadovo žmonai gydytojo išrašą pateikiami sakydama " tu norėjau vakarėlio, tai manau bus😁" jinai apsiverkė , o vadovui prireikė laiko suprasti , bet irgi labai laimingas, alkoholfrei išgėrėme ta proga 🤣 draudimo dirbti negavau. Bet uždraudė eiti į kambarius, tai dirbsiu tik pirmam aukšte kur skalbykla , Büro ir restoranas.... Galima sakyti lengvas darbas 🤣😅 dabar beliko visai komandai pasakyti 😁
Mano stebukliukas parašė:
Va panos dėl tų antibiotikų, man ims tepinėlį, man yra nemažai išskyrų, aš bijau kad man vėl nebūtų Bakterinė vaginozė , blembaaaaa......jau nerandu vietos 😑……
Man neisrase antibiotiku, sake stebet ar temp nekils nes grynai virusiukas prikibes, bet sake amoksicilinas galimas nestumo metu, pasverus naudos ir zalos santiki...
Frėjytė parašė:
Tai va pasakiau 😅 vadovo žmonai gydytojo išrašą pateikiami sakydama " tu norėjau vakarėlio, tai manau bus😁" jinai apsiverkė , o vadovui prireikė laiko suprasti , be…
Super 😉👌
Frėjytė parašė:
Tai va pasakiau 😅 vadovo žmonai gydytojo išrašą pateikiami sakydama " tu norėjau vakarėlio, tai manau bus😁" jinai apsiverkė , o vadovui prireikė laiko suprasti , be…
super faina kad taip reagavo pozytyviai
, as savo slepsiu iki kol nepastebes, nes bijau ar nebus vel persileidimo, noris bent tu 12sav, ir siaip zinau nesidziaugs nes nebus kam dirbti, jau dabar keleta dienu nebunu del dukros ligu jau iesko visi manes ir pasigenda
aš taip pat vakar darbe pranešiau, nes pas mane fizinis darbas ir yra dalykų, kurių negaliu daryti, tai reikia kuo anksčiau pranešti, tai kaip džiaugėsi vadovės! iškart congratulations ir that's amazing pradėjo ne sakyti, o rėkti net, tai susigraudinau truputį iš to abipusio džiaugsmo 🤭🥰
Vysnine parašė:
super faina kad taip reagavo pozytyviai, as savo slepsiu iki kol nepastebes, nes bijau ar nebus vel persileidimo, noris bent tu 12sav, ir siaip zinau nesid…
Na dėl to pritariu , vadovai superiniai. Su dukra ir ligoninei gulėjau ir vis nedarbingumas kai ji serga... Jie ja rūpinasi kaip sava ir pergyvena. Na neveltui juokauju darbovietės vaikas auga 😅 nes nuo 3m kiekvieną savaitgalį ir per visą Korona buvo su mumis darbe 🫣 aš su pirmą kai dar Lietuvoje dirbau irgi anksti pasakiau, nes saugojau save ir nenorėjau kad mane kažką daryti at priekaištautu dėl ilgesnių pertrauku...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai