Mavelle parašė:
Mes išrinkom šitai. Tik sunku sugalvoti, ką visokiems draugams, seneliams, tetoms ir dėdėms pasakyti. Va, anyta nutarė medinę virtuvėlę dovanoti, tai labai faina, b…
Mes irgi toky pirksim dovanu
Mavelle parašė:
Mes išrinkom šitai. Tik sunku sugalvoti, ką visokiems draugams, seneliams, tetoms ir dėdėms pasakyti. Va, anyta nutarė medinę virtuvėlę dovanoti, tai labai faina, b…
Mes irgi toky pirksim dovanu
Monika MIJ parašė:
Mes irgi toky pirksim dovanu![]()
Turim apie pora menesiu jau. Laaabai vaikui patinka, karstosi, sedi, padarom trasa lopt ant sofos, varo, kaip vijurkas
AsSaSG parašė:
Turim apie pora menesiu jau. Laaabai vaikui patinka, karstosi, sedi, padarom trasa lopt ant sofos, varo, kaip vijurkas
Vadinas tikrai gera investicija
AsSaSG parašė:
Kokios firmos pirkote? Sudomino ir mane sitas dalykas
Sveikos. Sudirgo mano zuikytė
Nuo vakar pietu 38-39,2 temp
Vaistai numusa, praeina 5 val - vel 39. Ir taip nuo vakar. Buvom polikl oas budinti gydytoja, tai virusa rodo kraujas. Kiek truks kazi? Taip gaila, perbalus visa, akytes apsiblaususios. Valgo, duodu daugiau pienuko, geria vandenuka. Kai temp nukrenta zaidzia, linksma, bet trinasi veiduku i pagalves, glaustosi. Taip gaila 🥺❤️
AsSaSG parašė:
Sveikos. Sudirgo mano zuikytėNuo vakar pietu 38-39,2 temp
Vaistai numusa, praeina 5 val - vel 39. Ir taip nuo vakar. Buvom polikl oas budinti gydytoja, tai v…
Gal kokia tridienė jei dar nesirgote... 😷🥺🙁
Gelyte7777 parašė:
Gal kokia tridienė jei dar nesirgote... 😷🥺🙁
Nesirgom. Pirmas mažytės sirgimas
AsSaSG parašė:
Sveikos. Sudirgo mano zuikytėNuo vakar pietu 38-39,2 temp
Vaistai numusa, praeina 5 val - vel 39. Ir taip nuo vakar. Buvom polikl oas budinti gydytoja, tai v…
Sveikatytės🎈🎈🎈🎈
Svarbu geria skysčių. Pirma liga turbūt baisiausia.
Normalu, kad glaustosi vis, nes tie mažuliukai kaip ir mes būnam - tokie be jėgų, nors temperatūrą atlaiko daug lengviau nei suaugę.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai