2025.08.29 10:51 (prieš 4 mėn.)
Quaesitoria parašė:
Aš tuoj palūšiu, man atrodo.
Jau beveik 7 savaites beveik be miego esu, šią naktį su pertraukomis tik 3 val. mi…
Pas mus tas pats, miegam kartu, pailsėdavau pakankamai normaliai, bet jau kelinta naktis aš kažkokiam budėjimo rėžime, laukiu kol įmigs ir nustos muistytis, verkšlenti, tik įmingu ir vėl už 20-30 minučių viskas iš naujo, dieną su skaudančia galva vaikštau.
Valgyti taip pat nustojo, pradžioje atsisakydavo pusryčių, po to pietų, galiausiai ir vakarienę nustojo valgyti, vos kažką atsikanda ir meta per bortą, bandant dar ką nors siūlyti tiesiog rėkia ir visas valgymas baigiasi MP. Apie gaminimą patyliu, tik pradedu kažką ruošti, kabinasi į kojas ir rėkia, užsiimti nebesugeba, nors prieš kokį mėnesį eidavo ir viską tyrinėdavo namuose, per tą laiką kažką spėdavau. Vežime 20-30 minučių, tada vėl rėkimas.
Ir būtent, atvažiavus svečiams, visa laiminga, išsišiepusi, praktiškai jokio verkimo nebūna, o pasakius, kad daug tų dramų ir verkimų pas mus būna, dėl to be galo sunku būna ruošti maistą sau ir mažajai, tiesiog sulaukiu komentarų, kad perdedu, gi tas vaikas ramus.
Nei savęs, nei kitų išgyvenančių tą patį paguosti negaliu, tik galiu pasidalinti, kad tenka išgyventi tą patį. Šiek tiek gaila, kad tie sunkumai trugdo džiaugtis motinyste, nes jauties pavargusi, perdegusi ir visokia kitokia.