aktinidija parašė:
Jus cia apie grizimus i darbus.. O pas mane klausimas ar yra mamu, kurios jau galvoja apie kita vaika?
Turbut labai nuo vaiko priklauso. Kai gime antroji, pirmajai buvo apie 2.5 m. Nezinau, ar cia tas vaikas atsirades, ar terrible two laikotarpis, ar siaip charakteris, ar viskas viename, bet buvo tikrai sunku. Ryte bliovimas, vakare po darzelio jau lifte girdziu bliovima. Bliovimas nes nenori rengtis, sukuoris, valgyti, praustis. Bliovimas, nes pirmadienis, nes lyja, nes menulio uztemimas. Seses beveik neskriaude (specialiai), labiau gal is neatsargumo, meiles rodymo, bet tos amzinos dramos labai visus vargino. Pajusdavau, kad ant peilio asmenu vaikstau, nes neaisku, kuris "ne" vel privers prie bliovimo. Savaitgaliai isvis juodas darbas, apie ilgus savaitgalius patyliu 😄 bet turiu pamineti, kad as pati esu uzsispyrusi, ir tikrai labai daznai nenusileidavau, ir leisdavau pabliauti, jei nu tikrai nemaciau prasmes bliovimo. Nurimus aiskindavau, kad man skauda sirdute, kad taip negalima elgtis, ir neretai vek budavo asaru...
Gimus treciam nebuvo taip sunku. Vidurinioji buvo 1,7 m, dabar 2.5 m. Tai arba jos charakteris kitoks, arba jai tas terrible two lengvesnes formos, bet tokiu dideliu sunkumu nera. Myli ir rupinas broliu labai, dziaugias, zaidzia. Kai serga ir buna namie, tai net padeda, uzima ji, atnesa, ka reikia.
Bet ka merginos rase auksciau apie saves pametima, tai taip. Mamyste 24/7. Jei ne su vaikais, tai apie vaikus. Vaikams vakare sumigus, perku drabuzius internetu, registruoju pas daktarus, skaitau apie alergijas, darau lakstingalos kostiuma mokyklai ir pan. Vyras padeda, taip, bet vis tiek tas surmulys, arba mamyte mamyte tau nupiesiau drugeli ir pan, na neleidzia pailseti. Nes iseiti i kirpykla ar manikiura man nera poilsis, nes galvoju, ka reiks gaminti ir pan. As siaip megstu viena pabuti, tai mano svajone butu pamiegoti viengulej lovoj vienai kambary 😀